Copilul tău se pregăteşte pentru un examen important sau pentru sesiune?

Sfârșitul de an școlar și universitar aduce întotdeauna bucurie la gândul că mai este foarte puțin timp până la mult așteptata vacanță de vară. Pentru cei care se pregătesc să susţină evaluarea naţională, examenul de bacalaureat sau de admitere la facultate, pentru cei care au sesiune, această perioadă este, însă, una foarte solicitantă şi plină de emoţii. Alături de copii, părinţii trăiesc la fel de intens fiecare probă, fiecare examen.

În perioada examenelor, emoţiile şi efortul intelectual susţinut pot duce la dificultăţi de menţinere a atenţiei, care fac să scadă puterea de concentrare şi memorare. De-a lungul ultimilor ani, am primit foarte multe aprecieri cu privire la beneficiile lăptișorului de matcă pur și a tonicelor apicole pentru creșterea capacității de concentrare și memorare, întărirea sistemului imunitar și creșterea nivelului energetic general în perioada examenelor sau a sesiunii.

Lăptișorul de matcă pur și tonicele apicole ApiLand ce conțin lăptișor de matcă pur, sunt ideale pentru această perioadă a anului, deoarece:

  • Îmbunătăţesc capacitatea de concentrare
  • Cresc performanțele intelectuale
  • Stimulează procesul de învățare
  • Întăresc sistemul imunitar
  • Oferă energie şi ajută la eliminarea oboselii

Acum este cel mai bun moment pentru a începe o cură cu lăptişor de matcă pur sau cu tonice apicole pentru a se putea bucura de efectele benefice ale acestora în perioada examenelor sau în sesiune!

group_work
Produs adăugat la lista favorite