Despre noi

Produsele apicole sunt alimente vii cu virtuti terapeutice extraordinare observate de mii de ani. 

 

Apiterapia este de fapt felul prin care albinele au grijă de noi. Apiterapia ne stimulează forța vitală, ne alină durerile, ne ajută să ne vindecăm și sa ne întreținem sănătatea, pe o cale cu totul naturală.

Astfel Apiland®, vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt ele oferite de natura pornind de la ideea că orice astfel de produs are o eficiență terapeutică maximă. 

 

Atuurile Apiland® sunt:

Singura firma din Romania autorizata de ANSVSA pentru achizitii, depozitare, ambalare si vanzare Laptisor de Matca Pur, Polen Crud, Pastura.
Certificarea Ecologica, prin Ecoinspect srl.
Unica firma din Romania care furnizeaza Polenuri Crude Monoflore.
Unicul furnizor din Romania de Miere de Manuka cu MGO.
Unicul furnizor de fiole cu Laptisor de Matca Pur, Miere, Ginseng, Polen si Apa purificata.
In prezent, Apiland mai detine si peste 70% din piata de Laptisor de Matca Pur si peste 80% din piata de Pastura.

 

... Un scurt istoric al activitatii noastre ...

Povestea a inceput in anul 1995 cand, fondatorul firmei, dl.Ovidiu Bodea a comercializat polenul catorva apicultori la magazine si persoane fizice.

Comertul cu polen uscat s-a extins pana cand, in anul 2002, cu sprijinul d-lui Stefan Stangaciu, doctor in Apifitoterapie a inceput o colaborare externa cu CC Pollen din SUA, colaborare care a dus la exportul a 21 T de polen romanesc  pe piata americana.

Anul 2005 a marcat un punct de importanta deosebita in cristalizarea directiei firmei: inceputul colaborarii cu Pollenergie SAS Franta, prin dl.Patrice Percie du Sert, avand ca obiect  Polenul Crud de Salcie. In acel moment, conceptul de Polen Crud era complet necunoscut in Romania – singura metoda de conservare a polenului fiind uscarea. Din acest motiv au trebuit demarate actiuni pe 2 componente: cea psihologica – convingerea apicultorilor romani de potentialul de dezvoltare a acestui segment de piata – Polenul Crud Monofloral – si o componenta financiara – investitia initiala in spatiile de depozitare (lazi frigorifice) si mijloacele de ambalare (cutii, pungi) fiind suportata integral de catre Apiland. Astfel, 2005 a constituit anul de debut al productiei de Polen Crud in Romania, moment care a mai insemnat si activarea – pe langa zona traditionala Salaj - a doua zone mari de productie: Arad si Timis.

Dezvoltarea acestor zone a creeat noi oportunitati de colaborare pe piata europeana, anii 2005 si 2006 insemnand – din acest punct de vedere – un alt succes: Polenul crud monofloral plecand spre Franta la Pollenergie SAS; Polenul crud pentru bondari spre Belgia la Biobest, spre Italia la Agriappi, spre Franta la Botop SAS; Polenul uscat spre Anglia la Tree Harvest LTD, spre Olanda la Imkerij de Traay.

In anul 2008, dl.Ovidiu Bodea demareaza o alta actiune de pionierat: aducerea pe piata romaneasca a Produselor Apicole in stare cruda prin intrarea in retail a Laptisorului de Matca Pur-Crud.

Deoarece magazinele din Roamania nu dispuneau de spatii de pastrare la frig, dotarea lor cu frigidere – in sistem comodat (folosinta gratuita) – a insemnat un nou efort financiar si logistic al Apiland, materializat in peste 350 de frigidere si o munca sustinuta de promovare a produsului.

Anii urmatori au adus, aproape fiecare, cate un suflu nou in activiatatea firmei:

Anul 2009 a adus in oferta Apiland – Pastura, painea albinelor.
Anul 2011 – Propolisul purificat (continut de ceara sub 2%)
Anul 2012 – Polenul crud cu 7 specialitati monoflore si polenul crud poliflor (legat de inca o investitie majora in dotarea magazinelor partenere cu peste 200 de congelatoare) si Mierea de Manuka cu MGO variat.
Anul 2013 – sapunurile cu miere si arome naturale; Pasta de dinti cu Miere de Manuka si propolis si produsele cosmetice pe baza de Miere de Manuka
Apiland a dezvoltat pe piata europeana un nou brand: „Albina fericita” care, in Franta este „L’abeille heureuse.fr”, iar in Italia este L’appe felice.it”

 

Produsele Apiland® le gasiti in magazinul online, unde o echipa profesionista va sta la dispozitie oferindu-va consultanta, dar si in magazinele clientilior nostri.

 

Vă invităm să gustați Apicolele Apiland®, de o savoare surprinzătoare și cu efecte uimitoare asupra sănătății!


© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.