Tonicul apicultorului

Tonicul apicultorului

Produs nou

Tonicul apicultorului are următoarele beneficii:
 • Întărește sistemul imunitar
 • Protejează organismul de viroze și infecții
 • Combate stresul și oboseala
 • Înlătură nevrozele, depresiile, neurastenia
 • Îmbunătățește memoria și procesul de învățare

Mai multe detalii

63,00 lei

-16,00 lei

79,00 lei

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este tonicul apicultorului?

Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene. Fiecare fiolă conține un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen, ceea ce îl face un adevărat cocktail de sănătate. Practic, consumând acest elixir înlocuim o întreagă farmacie!

Beneficiile tonicului apicultorului:

 • Întărește sistemul imunitar
 • Protejează organismul de viroze și infecții
 • Combate stresul și oboseala
 • Înlătură nevrozele, depresiile, neurastenia
 • Îmbunătățește memoria și procesul de învățare

Produsele stupului sunt uimitoare, ele fiind în același timp alimente și medicamente, atât pentru albine, cât și pentru oameni. Punerea acestora la un loc, nu face decât să scoată la iveală proprietatile cu totul speciale ale produselor apicole, iar tonicul apicultorului este unul dintre aceste produse de excepție.

Tonicul apicultorului conține un amestec de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen aflate în concentrații optime.

Lăptișorul de matcă pur aduce un aport de vitamine semnificativ acestui cocktail de sănătate - tonicul apicultorului. În natură, lăptișorul de matcă pur este o substanță cu care sunt hrănite larvele de albină în primele trei zile de viaţă ale acestora. Doar regina stupului se bucură de preţiosul lăptişor pe toată durata vieţii sale, iar acest lucru îi permite să crească mult mai mare decât o albină lucrătoare și să trăiască de 40-50 de ori mai mult decât o albină obișnuită. În plus, lăptișorul de matcă o protejează de orice posibilă îmbolnăvire pe regină, fapt care ar putea pune în pericol existența întregului stup.

Lăptișorul de matcă are efecte uluitoare și asupra organismului nostru. Datorită componentelor pe care le conține, lăptișorul de matcă este renumit pentru întărirea sistemului imunitar, stimularea activității cerebrale, eliminarea insomniei și a oboselii.

Efectul lăptișorului de matcă se vede și în încetinirea proceselor de îmbătrânire, atât la nivel fizic, cât și la nivel psihic. De asemenea, tonicul apicultorului este benefic pentru memorie și pentru capacitatea de învățare și de concentrare intelectuală.

Un alt component al tonicului apicultorului este mierea crudă. Mierea a fost folosită încă din antichitate atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. În zilele noastre, mierea este un aliment popular și beneficiile pentru sănătate ale mierii sunt recunoscute și apreciate.

Mierea este deosebit de hrănitoare și are proprietăți antibacteriene și antivirale. De asemenea, aceasta reprezintă o sursă bună de antioxidanți. În plus, mierea conține fitonutrienți care contribuie la o stare bună de sănătate.

Pe lângă lăptișor de matcă și miere, tonicul apicultorului conține propolis purificat. Propolisul le permite albinelor să se apere de orice microbi, bacterii și virusuri care ar putea îmbolnăvi stupul.

Propolisul este bogat în flavonoide și polifenoli, având puternice proprietăți antioxidante. Prezența propolisului în tonicul apicultorului stimulează formarea de anticorpi, întărind astfel sistemul imunitar.

Polenul aduce numeroase beneficii tonicului apicultorului. Polenul este bogat în fibre, vitamine (A, C și K) și acționează benefic asupra stomacului, ficatului, bilei și a colonului, ajutând la normalizarea tranzitului intestinal. Mai mult, polenul contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare.

Te-ar putea interesa și Tonicul regal


Compoziția tonicului apicultorului:

Fiecare fiolă (10ml) conține:

 • Apă purificată
 • Miere polifloră 4000 mg
 • Lăptișor de matcă pur 1000 mg
 • Extract de polen 500 mg
 • Extract de propolis 50 mg

Mierea este o sursă de sănătate pentru organism, proprietățile curative și cosmetice ale acesteia fiind cunoscute încă din timpuri străvechi. Mierea polifloră prezintă efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene.

Lăptișorul de matcă pur este singura sursă naturală de ACETILCOLINĂ, mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Este unica sursă de Acid 10 HDA (substanță activă cu efect antibacterian, antifungic și antiviral) care mărește rezistența organismului în fața bolilor și ajută la eliminarea radicalilor liberi.

Lăptișorul de matcă pur conține toată paleta de aminoacizi esențiali (18 la număr) care nu pot fi sintetizați de organism. În plus, are cel mai mare conținut natural de acid pantotenic (vitamina B5) care contribuie la sinteza coenzimei A, agentul principal al reacțiilor biochimice intracelulare.

Polenul este foarte bogat în minerale, conține bioflavonoide, care reprezintă un important factor cu efecte anticancerigene, dar și aminoacizi, vitamine, enzime și coenzime, precum și o serie de alți compuși benefici din punct de vedere nutrițional.

Un alt component important al tonicului apicultorului este propolisul purificat. Acesta este bogat în flavonoide și polifenoli, având puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene.


Administrarea tonicului apicultorului:

Se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Doza uzuală recomandată:

Copii - 1 fiolă/zi
Adulți - 1-2 fiole/zi

Mod de păstrare a tonicului apicultorului:

Tonicul apicultorului se păstrează la temperatura camerei.

Descoperă mai multe detalii despre Tonicul apicultorului ApiLand în articolele: 

Tonicul apicultorului, un adevarat cocktail de sănătate
De ce să alegeți lăptișorul de matcă și tonicele apicole
Tonice apicole pentru sănătate

Îți mai recomandăm 1 produs din aceeași categorie:

© 2006 - 2017 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.