Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare si confidentialitate

Folosirea site-ului Apiland.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Apiland isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiune actuală poate fi citita accesand link-ul "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.


Disclaimer (*)
Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Înaintea achiziţionării oricărui produs Apiland, este recomandat să cititi cu atentie prospectul. 
Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.


Acest site este intretinut si administrat de Apiland SRL. 
Proprietarul site-ului este Apiland SRL.
Apiland SRL are sediul social in mun. Baia Mare, str. Unirii, nr. 29, jud. Maramures, adresa de email vanzari@apiland.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J24/550/2002, codul fiscal este RO 14934030.

Intregul continut al site-ului apiland.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea apiland.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul apiland.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
Apiland SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul apiland.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Apiland SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele apiland.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Apiland SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Apiland SRL, fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Apiland SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Apiland SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Apiland SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii Apiland SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.


SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Apiland SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta Apiland SRL, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de Apiland SRL in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. SC Apiland SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Apiland SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Apiland SRL de la acest client. 

Apiland SRL isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Apiland SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la stup@apiland.ro.
Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.


CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: APILAND SRL, Baia Mare, Bd. Unirii nr. 23, sau pe mail info@apiland.ro, in atentia Serviciului Vanzari. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, atat produsul cat si ambalajul acestuia trebuie sa fie sigilate. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Apiland SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului. Pentru mai multe informatii legate de Rerurnarea produselor, dati clik aici.

Orice conflict aparut intre Apiland SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Apiland S.R.L, cu sediul in Baia Mare, str. Unirii, nr. 29, jud. Maramures, numar de ordine in Registrul Comertului J24/550/2002, Cod unic de identificare RO14934030, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul apiland.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii Apiland S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Apiland S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de Apiland S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Apiland SRL.
Apiland S.R.L va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Apiland S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Apiland S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor.
Apiland S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Numar norificare ANSPDCP: 36223.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa Apiland SRL , Baia Mare, Str. Unirii nr. 29.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.