First Product Image
Tonic junior
Tonic junior
Tonic junior
Tonic junior
Tonic junior
Tonic junior

Tonic junior

75,00 lei
cu TVA
32 Reviews
Marca:

Tonic junior este un supliment 100% natural, cu numeroase beneficii pentru sănătatea copiilor:

 • Întărește sistemul imunitar
 • Protejează organismul de viroze și infecții
 • Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale
 • Crește nivelul de vitalitate al organismului
 • Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor

Acum, la orice cutie de Tonic junior primeşti un cadou surpriză.

PACHET fiole
 • 20 fiole x 12g
 • 10 fiole x 12 g
 

Ce este tonicul junior?

Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine și minerale, un supliment alimentar 100% natural, special creat pentru a răspunde nevoilor copiilor. Fiolele de Tonic junior sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea adecvată a organismului lor aflat în creștere. În plus, fiolele Tonicului junior sunt ușor de transportat, nu sunt casante, iar ușurința de utilizare transformă administrarea acestora într-un adevărat moment plăcut al zilei pentru cei mici.

Beneficiile tonicului junior*:

 • Întărește sistemul imunitar al copiilor
 • Protejează organismul de viroze și infecții
 • Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale
 • Crește nivelul de vitalitate al organismului
 • Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor

Compoziția tonicului junior:

Fiecare fiolă (12g) conține:

 • Lăptișor de matcă pur 1g
 • Miere crudă polifloră 4g
 • Extract propolis 0,05g
 • Extract polen crud 0,5g
 • Suc concentrat de portocale 2g
 • Apă purificată 4,45 g

Produsele apicole sunt cea mai bună alegere pentru dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copiilor. Acestea le oferă aportul optim de vitamine, minerale şi alte substanţe esenţiale organismului lor aflat în creştere, susţinând sistemul imunitar al copiilor, care nu este maturizat complet.

Tonicul junior vine astfel ca o mână de ajutor pentru mămici în creșterea celor mici, fiind un amestec ideal de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis, polen crud și suc de portocale, o combinație care va fi pe plac chiar și celor mai mofturoși copii.

Lăptișorul de matcă pur este alimentul exclusiv în primele trei zile de viață ale albinelor și hrana pe care acestea o prepară apoi pentru regina stupului, singura care se bucură de beneficiile acestuia pe toată durata vieții sale. Este nu doar alimentul care o ajută pe aceasta să devină mult mai puternică și mai longevivă, ci și elementul care protejează existența întregului stup – ferind regina stupului de îmbolnăvire.

Este un produs apicol bogat în proteine ușor de asimilat, glucide și lipide benefice organismului. Datorită acestei compoziții complexe, lăptișorul de matcă pur este recomandat pentru întărirea imunității organismului în fața răcelilor sau virozelor, situații cu care cei mici se pot confrunta de până la șase – zece ori pe an.  

Acționând direct asupra celulelor stem, lăptișorul de matcă pur ajută la dezvoltarea de celule noi și, aplicat în cazul juniorilor, la dezvoltarea întregului organism în timpul creșterii. De asemenea, administrarea Tonicului junior ajută la îmbunătățirea performanțelor școlare, a capacității de învățare, concentrare și memorare.

Fiind singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos, lăptişorul de matcă pur este un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind astfel capacitatea de concentrare a creierului. Mai mult, s-a dovedit ştiinţific că lăptișorul de matcă pur joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe langă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acesta ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Mierea crudă este un alt component al Tonicului junior, mierea fiind folosită încă din timpuri străvechi pentru proprietățile sale curative și hrănitoare. Miere crudă este mierea pură, care nu a fost încălzită în prealabil, ea păstrându-şi astfel toate beneficiile nutriţionale. Aceasta reprezintă o sursă bogată de antioxidanţi, elemente esenţiale pentru imunitatea copiilor, şi fitonutrienţi cu rol important în dezvoltarea optimă a organismului, având proprietăţi antibacteriene şi antivirale deosebite.

Propolisul este cel mai puternic medicament natural anti-infecțios, bogat în flavonoide și polifenoli, cu puternice proprietăți antioxidante, antifungice și antibacteriene. Acesta ajută la întărirea imunității fragile a celor mici, fiind un excelent antiviral care stimulează formarea de anticorpi. Propolisul este în sine un antibiotic natural, fiind un aliat perfect în lupta împotriva răcelii și gripei.

Polenul crud este polenul congelat imediat ce a fost recoltat, păstându-și nutrienții și beneficiile care îl recomandă drept o componentă a Tonicului junior. Contribuind la creșterea imunității și responsabil pentru o stare de bine a întregului organism, polenul crud aduce aportul de vitamine și minerale necesare pentru creșterea armonioasă a copiilor. Datorită conținutului ridicat de minerale, oligoelemente, vitamine și aminoacizi, polenul crud îmbunătățește capacitatea de concentrare şi memorare, ajutând totodată la combaterea oboselii.

Sucul de portocale face ca acest produs să fie preferatul copiilor. Acesta completează beneficiile Tonicului junior în susținerea sistemului imunitar şi combaterea anemiei, fiind o sursă naturală de vitamine, flavonoide și fitonutrienți.

Administrarea tonicului junior:

Se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Este recomandată administrarea Tonicului Junior timp de cel puțin 6-8 săptămâni, de minimum două ori pe an.

Doza uzuală recomandată:

Copii - 1 fiolă/zi

Adulți - 1-2 fiole/zi

Tonicul junior este recomandat copiilor peste 12 luni.

Mod de păstrare a tonicului junior:

Tonicul junior se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.


Acum, la cumpărarea unei cutii de Tonic junior primeşti cadou cartea Aventură în Stup.

Important!
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Descoperă mai multe detalii despre Tonicul junior ApiLand în următorul articol: 

Tonic junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie şi vitalitate
Tonicele apicole - doza zilnică de imunitate, vitalitate şi memorie de elită
Imunitate scăzută la copii? Iată cum te pot ajuta produsele apicole
Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier
Lăptișorul de matcă - cel mai eficient supliment natural pentru memorie și concentrare maximă la examene

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ2161
done
Produs nou
6424383003641
32 Reviews

Foarte eficient
Le dau ambilor copii, de 1 an jumătate și 3 jumătate, de aproape 6 săptămâni. Fetița e la gradi și a răcit doar o data, și doar putini muci, iar cel mic nu a luat răceala de la ea! Sunt mai mult decât multumita și le voi face toate curele necesare pe perioada anului.
By Alina on 2023-11-18

Fetița mea îl adoră. Gust plăcut si ingrediente naturala
By Bernad on 2023-11-14

Foarte bun. Merita incercat
Un produs natural.
By Victoria Belea on 2023-11-13

Usor de administrat,foarte benefic si eficient
Foarte benefic si eficient pt copii,sunt foarte mulțumită
By Daniela on 2023-11-12

Extrem de bum
Le dau copiilor de doua luni. Prezenta 100% la cresa/gradinita si cu asta cred ca am spus tot. Recomand produsele apiland
By tulips on 2023-11-10

Foarte bun
Cele mai bune, si cele mai eficiente fiole pt copii,foarte mulțumită!
By Daniela on 2023-11-10

Foarte bun
Este gustos, copilul este incantat de gust si sper sa dea rezultate . Foarte inspirata surpriza din colet .
By Paun Rodica on 2023-11-09

Foarte mulțumită
Suntem la a doua comanda plasata,si cu siguranta vom mai lua.Pe viitor vom încerca și alte produse,momentan am luat doar Tonic Junior.
By Elena on 2023-11-07

Exceptional
La noi functioneze de minune acest tonic. La recomandarea pediatrei i-am facut fetitei mele in primavara, din februrie pana pe la sfarsitul lui martie o cura cu 60 de fiole, iar racelile au fost putine si slabe. Pe langa aceasta am observat si o crestere a poftei de mancare, ceea ce pentru noi a fost un bonus. Acum suntem la a doua cura, inceputa in septembrie. Recomand cu incredere, dar nu incurcati acest tonic cu vreun ser magic care tine toti virusii departe de copii. Nu inseamna ca nu vor mai raci deloc! Le intareste sistemul imunitar si la ofera un boost.
By Iasmina on 2023-11-01

Foarte bun
Copilul meu îl adora!❤
By Roxana on 2023-10-27

Extraordinar
Fetița mea îl adoră ☺️
By Mihaela on 2023-10-26

Tonic nemaipomenit
Folosim de ani buni aceste produse, sunt nemaipomenite, nu numai în perioada răcelii ci şi altădată, aproape tot anul. Este un produs "must have" în frigiderul nostru.
Toate caracteristicile descrise sunt adevărate 100%. Întăreşte sistemul imunitar, îmbunătățeşte performanțele organismului.
Are un raport de preț-calitate atractiv, ambalare super smart, păstrare uşoară, iar gustul vorbeşte de la sine. Merită investiția. Recomand cu încredere.
By MTA on 2023-10-26

Atenție la efectele acestui tonic asupra copiilor mici
Acest tonic nu ar trebui recomandat copiilor sub 3 ani. Alți producători recomanda consumul tonicelor de acest gen numai după vârsta de 3 ani. Fetița mea de 2 ani și o lună a făcut diarie după doar 4 zile de administrare.
By Roxana on 2023-10-25

By Lena on 2023-10-25

Foarte bun ptr. Copii
Excelente. Nu numai ptr. imunitate dar am observat si o pofta de mancare crescuta la ambii copii.
By VANGHELE on 2023-10-25

Recomand cute incredere acest produs. Este eficient si la un pret foarte bun. Le-am folosit pentru copii mei 1 an jumatate respectiv 4 ani si are un gust placut, lor le-a placut. Livrarea a fost rapida.
By Diana Stahie on 2023-10-25

Delicios, copilul meu le mănâncă cu mare plăcere
By Catalina on 2023-10-25

Un produs bun, îndrăgit de copil, iar cărticica a fost o adevărată încântare! Felicitări pentru idee! Am comandat și o să mai comandam cu drag. Succes in continuare!
By Speranta on 2023-10-25

foarte bun si usor de administrat
un produs excelent. inlocuieste multe vitamine pe care i le administram pe perioada rece a anului. sunt la a treia comanda, ptr baietelul meu de 8 ani.
By MIHAELA on 2023-10-20

Un tonic excelent!Fetita era racita(ii curgea nasul și tusea),când am început sa ii dau.Lua zilnic o fiola plus o acadea cu miere lavanda!În 3zile,am văzut o ameliorare destul de mare fata de tratamentele clasice!
By Loredana on 2023-10-11

Bun bunuț
Are gust plăcut și e un tonic excelent pentru perioadele solicitante!
By Marian on 2023-10-07

Aliatul nostru pt imunitate
Super gustos si apreciat de noi si de cele mici. Este aliatul nostru pentru intarirea si mentinerea imunitatii in curele ce le facem atat toamna cat si primavara.
By Alexandra on 2023-10-02

Delicios
Fetița mea îl adoră, cere zilnic singură și observ că nu răcește așa des sau are forme ușoare de răceală. Bun pentru imunitate.
By Lorena on 2023-10-02

Foarte eficient
Tonic junior folosim de 5 ani, in fiecare an pe perioada sept-aprilie, cate 10 zile pe luna si este cel mai bun produs natural pentru imunitate!!!
By Anca on 2023-09-19

Cred in beneficiile produsului. Este a doua oară când fac această cura cu copiii. Au gust foarte bun. Fiolele ar putea fi făcute în așa fel încât sa se poată deschide mai ușor.
By Mihaela on 2023-08-02

Bun și foarte bun!
Nu apelam la tonicul junior doar când trecem printr-o perioada de răceli cu cei mici, ci obișnuim să le creștem imunitatea și pe parcursul anului. Tonicul junior face parte din schema noastră de imunizare. Fetele noastre îl adoră și mereu cer 2 flaconașe. ?
By Raluca Blaj on 2023-05-18

Bun
Cred in calitatea produsului.
Sper ca produsele chiar sunt naturale/eco de la albinute, nu cu adaosurile comerciale care se practica peste tot din pacate . Ca la noi nu se vad efecte, raceli tot vin cu complicatii, nu e neaparat vina "albinutelor"..
Coletul primit inaintea sarbatorilor a fost cu surprize placute pentru copil. Ar asculta in fiecare zi povestea" Aventura in stup". Multumim Apiland .
By Daniela on 2023-01-14

Buna ziua,

Am primit astăzi coletul cu produsele comandate pentru întreaga familie: Tonicul apicultorului, Tonic regal, Tonic junior plus altele. De mâine vom începe cura pt întărirea sistemului imunitar.
Întrebare: In colet trebuia să fie și cărticica pentru copii "Aventura in stup" și nu am gasit-o, din pacate, spre dezamăgirea copilului, fiindcă apucasem sa ii spun de ea.
S-a schimbat între timp oferta și nu se mai primea acea carte la orice cutie de Tonic junior comandata?
By Geanina on 2022-10-18

Gust bun
Am dat si eu fetitei mele ,mai bine de 6 saptamani zilnic,dar fara nici un efect..Ea tot raceste,mereu rosu in gat etc
By Elen on 2022-10-07

Este foarte bun,fetita mea il adora,iar cartea este superba
By Diana on 2022-09-13

Am acasa, ii dau copilului inainte de inceperea scolii.Anul trecut ne-a ajutat mult,recomand!
By Oana on 2022-08-29

Bun
Bun la gust, ii place copilului, asteptam sa vedem efectele
By Dorin on 2022-08-11
20 fiole x 12g 131,00 lei
+
-
Adaugă în coș
10 fiole x 12 g 75,00 lei
+
-
Adaugă în coș
Produs adăugat la lista favorite

Acest site folosește cookies pentru a vă oferi funcționalitatea dorită.
Navigând în continuare, sunteți de acord cu Politica de Cookie-uri și cu plasarea de cookies, cu scopul de a vă oferi o experiență îmbunătățită.