First Product Image
Mini produse apicole ApiLand
Mini produse apicole ApiLand
Mini produse apicole ApiLand
Mini produse apicole ApiLand
Mini produse apicole ApiLand
Mini produse apicole ApiLand

Cutie cu mini produse apicole

18,00 lei
cu TVA
3 Reviews
Marca:

Cutia cu mini produse apicole se potrivește perfect celor care doresc să deguste sau să testeze cele mai valoroase produse ale stupului. Acum găsești toate aceste produse într-un pachet special!

Aceasta conține:

 • 1 x lăptișor de matcă (1g)
 • 2 x polen crud: poliflor și trandafir sălbatic (28g/buc)
 • 1 x păstură (13g)
 • 1 x păstură în miere (27g)
 • 1 x miere crudă de tei (28g)

 

Fie că îți dorești să previi, să tratezi sau să ameliorezi diferite afecțiuni sau pur și simplu ți-ai propus să trăieşti sănătos consumând produse 100% naturale, produsele apicole se potrivesc perfect oricărei nevoi!  

Produsele apicole sunt alimente vii, bogate în nutrienţi esenţiali organismului nostru şi cu proprietăţi terapeutice extraordinare, fiind utilizate din cele mai vechi timpuri în medicina naturistă sau în ritualurile de înfrumuseţare.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul apicol, ApiLand îţi pune la dispoziţie cea mai variată gamă de produse apicole din România, pentru ca tu să te poți bucura de efectele terapeutice extraordinare ale acestora.


Ce conține Cutia cu mini produse apicole ApiLand?

 • 1 x lăptișor de matcă (1g)
 • 2 x polen crud: polen crud poliflor, polen crud de trandafir sălbatic (28g/buc)
 • 1 x păstură (13g)
 • 1 x păstură în miere (27g)
 • 1 x miere crudă de tei (28g)

Sortimentele de polen crud și miere crudă pot să difere în funcție de stocurile disponibile.


Beneficiile produselor apicole*:

Apiterapia este modul prin care albinele au grijă de noi, astfel, produsele apicole ApiLand:

 • Întăresc imunitatea
 • Ajută să ne regăsim energia și starea de bine
 • Îmbunătățesc capacitatea de concentrare
 • Favorizează eliminarea stresului.

Lăptişorul de matcă pur este hrana reginei stupului, fiind unul dintre cele mai complexe alimente pentru om. Acesta are proprietăţi extraordinare pentru sănătatea noastră: creşte imunitatea şi rezistenţa la efort fizic şi intelectual, previne răceala şi gripa, dă energie, reduce oboseala şi stresul cotidian, stimulează capacitatea de concentrare şi memorare şi întârzie procesul de îmbătrânire.

Polenul crud conţine toate substanţele nutritive esenţiale organismului uman, fiind un puternic vitaminizant natural. Acesta întăreşte imunitatea, echilibrează digestia, tratează alergiile, stimulează circulaţia sanguină şi protejează aparatul respirator. Polenul crud este recomandat de asemenea pentru combaterea oboselii şi creşterea nivelului de energie al organismului.

Păstura, numită sugestiv şi ”pâinea albinelor”, este obţinută din polenul fermentat în condiții naturale în stup. Acest produs apicol este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, fiind un bun protector al ficatului şi al tubului digestiv, dar şi un ajutor important în reducerea colesterolului şi combaterea anemiei. Păstura este recomandată în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.

Mierea crudă este o miere extrasă la rece şi ambalată în starea ei naturală, păstrându-și astfel toate proprietățile benefice. Este un excelent tonic pentru copii, gravide şi convalescenți, fiind o sursă bogată de vitamine şi antioxidanţi şi având efectul de a energiza organismul. Datorită proprietăţilor sale antiseptice şi antiinflamatorii, mierea crudă este eficientă în ameliorarea tusei şi a durerilor în gât. Poate fi folosită şi pentru reducerea acidităţii gastrice, fiind un bun adjuvant în tratarea ulcerului gastroduodenal.


Mod de păstrare:

Dacă nu sunt consumate imediat, recomandăm ca produsele să fie păstrate astfel:
Lăptişor de matcă pur - la frigider (2-6°C)
Polen crud - în congelator (între -5°C şi -18°C)
Păstură, păstură în miere, miere crudă - la temperatura camerei (15-20°C), ferite de umezeală și căldură.

Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:

Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţine

Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră

Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

11 Simptome și afecțiuni pe care nu știai că Lăptișorul de matcă le ameliorează

Ce este polenul crud și la ce este bun?

Detoxifiere naturală cu Păstură de albine ApiLand

11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă


Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ2223
done
Produs nou
3 Reviews

Imi place acest set pentru ca poți gusta diin fiecare produs. Înainte era pliculeț cu miere de manuka in loc de lăptișor. Chiar mi-a ajutat la o viroza recenta, polenul crud e gustos
By Camelia on 2023-12-27

By Sima Livia on 2023-11-21

Grozave
By Adriana on 2023-08-18
group_work
Produs adăugat la lista favorite