Confidențialitatea datelor

 

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Apiland S.R.L, cu sediul in Baia Mare, str. Unirii, nr. 29, jud. Maramures, numar de ordine in Registrul Comertului J24/550/2002, Cod unic de identificare RO14934030, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. 

Număr notificare ANSPDCP: 36223.

 

SC APILAND SRL colecteaza date de la clientii sai in urmatoarele scopuri:

  • Indeplinirea obiectului de activitate al societăţii, respectiv Comert online si prin call-center cu produse. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului.
  • Informarea utilizatorilor privind situatia contului lor pe site-ul www.apiland.ro;
  • Informarea utilizatorilor privind statusul(situatia) comenzilor efectuate;
  • Activitati  comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate – oferte promotii, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje speciale.
  • Activitati legate de comertul on-line si a expedierii produselor achizitionate on-line, activitati administrative (facturare produse achizitionate, trimiterea produselor prin firmele de curierat, etc).

 

Prin furnizarea adresei de e-mail si prin completarea datelor dumneavoastra personale pe site-ul www.apiland.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca aceste informatii sa intre in baza de date a societatii SC Apiland S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta in scopurile mai sus mentionate, fara alte obligatii din partea societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SC Apiland S.R.L., nu vor fi dezvaluite tertilor si nu vor fi transferate in strainatate.
Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi comunicate urmatorilor destinatari: Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

SC Apiland S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.    
 

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal  luati la cunostinta garantarea urmatoarelor drepturi prevazute de legea 677/2001: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei  (art 18); dreptul la opozitie (art 15) – dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la SC Apiland SRL , loc. Baia Mare, Str. Unirii nr. 29, jud. Maramures.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Solutii de plata securizate 

Produsele/serviciile de pe acest site web – www.apiland.ro  sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Mobil Pay. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

  • Mobil Pay garanteaza securitatea sistemelor informatice. 
  • Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Apiland SRL sau pe serverele Mobil Pay.
  • In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

www.apiland.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul apiland.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, sau daca doreste sa se dezaboneze la newsletter-ul care se trimite saptamanal, poate sa faca o solicitare si sa o trimita la adresa de mail online@apiland.ro, sau sa se dezaboneze din cadrul newsletter-ului.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC Apiland SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne poti contacta pe online@apiland.ro.


© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.