Păstură


Păstură - pentru detoxifierea organismului

Păstura, cunoscută sub numele popular de „pâinea albinelor” reprezintă polenul colectat și fermentat de către albine în propriile stupuri. Acest superaliment complex și benefic este bogat în substanțe nutritive esențiale. Compusă din polen crud, miere și enzime, se remarcă prin proprietăți valoroase, datorită conținutului său abundent în vitaminele A, B, C, E și K și o varietate de minerale precum sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier și seleniu, alături de aminoacizi esențiali și zaharuri simple. Această combinație complexă de substanțe nutritive face din păstură o sursă importantă de energie, vitalitate și bunăstare generală.

În ceea ce privește detoxifierea organismului, păstura este recunoscută ca un hepatoprotector natural. De asemenea, aceasta este ideală pentru reducerea colesterolului din sânge, fiind un produs recomandat pentru persoanele cu anemie. Păstura poate fi consumată fie direct din borcan, fie integrată în rutina zilnică prin adăugarea sa în smoothie-uri, cereale sau iaurturi. Recomandarea este de o linguriță zilnică, pentru copii și o lingură pentru adulți, pentru a valorifica proprietățile terapeutice ale acestui aliment.

Păstură de albine - pentru sistemul tău imunitar

Păstura apicolă se păstrează într-un recipient etanș, într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină. Pentru a obține beneficii maxime, se sugerează urmarea unei cure regulate, cu durata și frecvența adaptate nevoilor individuale și sfaturilor specialiștilor. O cură minimă recomandată este de 6-8 săptămâni, dar păstura poate fi consumată pe tot parcursul anului, fără restricții. Păstură pot fi incluse în dieta tuturor, de la copii la adulți și bătrâni, cu excepția celor care prezintă alergii sau contraindicații medicale specifice. În magazinul nostru online te așteaptă și alte produse naturale, precum lăptișorul de matcă pur și tonicele apicole.

group_work
Produs adăugat la lista favorite