Lăptișor de matcă

Laptisor de Matca | Pur » Crud » Eco » Natural - Apliand

Lăptișor de matcă - elixirul de care ai nevoie

Cu o experiență de peste 21 de ani în domeniul apicol, suntem mândri să îți prezentăm cea mai variată gamă de produse apicole din România, fiind un brand 100% autohton dedicat sănătății și bunăstării tale. Lăptișorul de matcă este un adevărat elixir al naturii, obținut cu grijă și responsabilitate față de albine și mediu, iar analizele noastre riguroase și certificările la zi atestă puritatea și eficacitatea fiecărui produs. Lăptișorul de matcă natural conține o varietate de vitamine, minerale și antioxidanți care susțin și întăresc sistemul imunitar. Datorită conținutului său nutritiv este cunoscut pentru capacitatea sa de a oferi un impuls de energie și vitalitate, eficient în reglarea echilibrului hormonal, combaterea radicalilor liberi și reducerea procesului de îmbătrânire a celulelor și nu numai.

Lăptișor de matcă pur pentru bunăstarea corpului tău

La ApiLand, nu oferim doar lăptișor de matcă pur, eco, ci și o experiență completă pentru clienții noștri. Echipa noastră de experți apicoli stă la dispoziția ta pentru a-ți oferi consiliere telefonică și nu numai, asigurându-te că beneficiezi de informațiile și suportul necesare pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea ta și a celor dragi. Găsești pe site-ul nostru lăptișor de matcă crud, excelent pentru a fi consumat de toți membrii familiei. De asemenea, îți punem la dispoziție și alte produse apicole, așa cum este polenul crud, pastura de albinemierea de Manuka sau mierea crudă.

Cum se păstrează lăptișorul de matcă în condiții optime?

Lăptișorul de matcă trebuie păstrat în frigider, la temperaturi cuprinse între 2°C și 6°C. Ambalajul original al produsului este proiectat pentru a-i menține proprietățile intacte pe perioada transportului. Respectarea acestor condiții de depozitare este esențială pentru a păstra calitatea și eficacitatea lăptișorului de matcă.

Care este doza necesară de lăptișor de matcă recomandată?

În general, se recomandă o cură de minimum 6-8 săptămâni, în funcție de scopul administrării. Pentru a beneficia de proprietățile lăptișorului de matcă în mod constant, acesta poate fi consumat pe tot parcursul anului, fără restricții. Lăptișorul de matcă se consumă ca atare, sublingual, dimineața pe stomacul gol. Poate fi consumat și în amestec cu miere. Recomandăm consultarea unui medic sau a unui specialist în domeniul apicol pentru a stabili doza optimă și modul de administrare potrivit nevoilor dumneavoastră individuale.

Cui i se adresează lăptișorul de matcă?

Lăptișorul de matcă poate fi consumat de copii, adulți și bătrâni, cu excepția persoanelor alergice la acest produs sau care au contraindicații medicale specifice.

group_work
Produs adăugat la lista favorite