Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Odată cu venirea toamnei, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil şi mai receptiv la virusurile gripale şi la răceli. Cei mai afectaţi sunt copiii, care nu au un sistemul imunitar complet dezvoltat şi care sunt foarte predispuşi să contacteze diverse virusuri, odată cu intrarea în colectivitate la creşă, grădiniţă sau şcoală.

De asemenea, persoanele în vârstă sau cele care prezintă anumite carenţe de vitamine şi minerale, sunt predispuse frecvent la răceli sau gripă. De aceea, este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta duşmanii invizibili care provoacă afecţiuni de tipul virozelor, gripei sau bronşitelor.

Iată ce produse apicole îţi recomandăm în această perioadă pentru întărirea sistemului imunitar:

Lăptişor de matcă pur - tratament naturist eficient pentru imunitate scăzută

Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. Este recomandat și copiilor care, odată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească.

Beneficii:

 • Întăreşte sistemul imunitar
 • Previne și ameliorează simptomele de răceală şi gripă
 • Oferă energie şi rezistenţă fizică organismului
 • Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memorare

“Folosesc lăptişorul de matcă din 2014 şi sunt foarte mulţumit de el şi de beneficiile consumului acestuia, în special de efectele benefice asupra sistemului imunitar.”
Bogdan P., 28 ani, Oradea

“În urma consumului de lăptişor de matcă, copiii mei nu au mai utilizat antibiotic de 5 ani.”
Mirela F., 37 ani, Bucureşti

“Am consumat păstură şi lăptişor de matcă şi mi-a crescut imunitatea. Răcesc mult mai rar, iar răcelile trec repede şi nu se manifestă violent.”
Ovidiu P., 33 ani, Bucureşti

Miere de Manuka - cel mai puternic antibiotic natural

Mierea de Manuka este obținută de albine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium) din Noua Zeelandă. Aceasta are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale foarte puternice datorită conţinutului bogat în Metilglioxal (MGO™ - factorul unic al mierii de Manuka, care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol). Proprietățile antibacteriene sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

Beneficii:

 • Întăreşte sistemul de apărare al organismului împotriva răcelilor, gripei sau infecţiilor (inclusiv cele cutanate)
 • Fortifică sistemul imunitar, ameliorând episoadele de gripă sau răceală
 • Ajută în tratarea celor mai frecvente afecţiuni întâlnite la schimbarea de anotimp: dureri în gât, febră, gripă și răceală, infecții respiratorii, bronșită cronică, sinuzită cronică, migrene, astenie.

"Anul trecut m-am confruntat cu o sinuzită tare urâtă. După 10 zile de tratament cu antibiotic, niciun rezultat. După 2 zile de tratament cu miere de Manuka MGO, nu am mai avut dureri de cap, iar după o săptămână simțeam că pot să respir cum trebuie. Recomand. Și fetiței mele de 7 ani îi dau câte o linguriță dimineața pe stomacul gol și răceala nu s-a mai atins de noi."
Cristina D., Bucureşti

"Referitor la Mierea de Manuka... nici eu nu am crezut până nu am încercat. Băiețelul meu făcea faringite și amigdalite frecvent, cam de două ori pe lună. Sunt două luni jumătate de când copiii mei o consumă. Imunitatea copiilor mei s-a îmbunătățit văzând cu ochii."
Simona D., Sighişoara

"De obicei când mergeam la ski/snowboard răceam grav. De când iau Miere de Manuka nu mai am treabă cu răceala."
Florin B., Bucureşti

Tonice apicole - adevărate cocktailuri de substanţe nutritive

Tonicele apicole ApiLand conţin toate produsele apicole recomandate pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea nivelului de energie al organismului.

Tonicul apicultorului - mix optim de vitamine pentru o imunitate de fier

Conține: lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen.

Tonic regal - energizant natural cu efect imunizant

Conține: lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng.

Tonic junior - aliatul copiilor pentru imunitate și vitalitate

Conține: lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale.

Tonicele apicole au avantajul de a fi deja dozate în fiole, fiind uşor de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla.

Beneficii:

 • Întăresc sistemului imunitar
 • Protejează organismul de viroze şi infecţii
 • Oferă energie şi vitalitate organismului
 • Sunt foarte uşor de păstrat şi administrat datorită modului în care sunt ambalate.

“Deşi l-am introdus în colectivitate foarte devreme, folosind Tonicul apicultorului aşa cum mi-a recomandat pediatra, copilul meu a avut şi are o imunitate bună, nu a avut îmbolnăviri dese sau profunde.”
Steluţa V., 41 ani, Bucureşti

“Cu Tonicul regal s-a îmbunătăţit sistemul imunitar al întregii familii şi mai cu seamă a copilului.“
Cătălina P., 44 ani, Tecuci

“Noi am folosit Tonicul junior pentru băieţelul nostru de 3 ani şi 4 luni şi ultima dată a fost răcit în luna noiembrie 2017, chiar dacă mergem la grădiniţă. Eu voi continua administrarea lunară conform indicaţiilor. Multumesc ApiLand!"
Elvira D, 32 ani, Bucureşti

Polen crud - cel mai pur şi complet superaliment

Polenul crud are în compoziţia sa toate mineralele prezente în organismul nostru, dar şi majoritatea vitaminelor şi principalele enzime şi proenzime, alături de multe alte elemente active, vitale pentru sănătatea noastră. Fiind unul dintre cele mai pure şi mai complete alimente, acesta a fost utilizat încă din Antichitate de către egipteni şi chinezi ca medicament natural şi factor de întreţinere a organismului.

Beneficii:

 • Fortifică sistemul imunitar al organismului
 • Reface flora intestinală, protejând astfel sistemul digestiv (cea mai importantă componentă a sistemului imunitar)
 • Diminuează oboseala cronică, redă vitalitatea şi buna dispoziţie
 • Este un excelent antianemic şi vitaminizant, recomandat în special persoanelor foarte ocupate, stresate sau aflate în convalescenţă.

“În urma consumului de polen crud primăvara şi toamna, fiicele mele au răcit foarte rar.”
Irina N., 39 ani, Bucureşti

“Apreciez calitatea polenului crud. Beneficiile aduse sunt legate de o stare de bine constantă.”
Oana M., 35 ani, Bucureşti

“Consum polen crud şi lăptişor de matcă şi, datorită acestor produse, sănătatea mi s-a îmbunătăţit, am energie, nu mai sunt obosită, nu am mai fost răcită de 3 ani de când consum aceste produse, nu mai fac alergii, am o digestie bună.”
Atena N., 47 ani, Sânnicolau Mare

Pachete cu produse apicole - perfecte pentru întărirea sistemului imunitar

Pentru a-ţi face alegerea mai uşoară, am creat 4 pachete complete pentru imunitate, ce conţin produse apicole recunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului imunitar: lăptişor de matcă pur, tonice apicole, polenuri crude, miere de Manuka, tinctură de propolis sau miere crudă. Le poţi achiziona pentru consumul familiei tale sau le poţi face cadou celor dragi pentru a-ţi arăta grija pentru sănătatea lor.

Poţi opta pentru: Pachetul Imunitate, Pachetul Imunitate şi Energie sau Pachetul Pemium. Special pentru copii, am creat Pachetul Junior, ce conţine produse apicole recomandate pentru creşterea imunităţii şi dezvoltarea optimă a celor mici.

Beneficii:

 • Întăresc sistemul imunitar şi cresc rezistenţa la efort fizic şi intelectual
 • Previn şi ameliorează simptomele specifice afecţiunilor respiratorii
 • Ajută la recuperarea mai rapidă după boală
 • Combat oboseala și favorizează eliminarea stresului.

“ÎLăptişorul de matcă, tinctura de propolis şi mierea de tei sunt nelipsite din geanta mea de voiaj! Oriunde aş merge şi în orice perioadă a anului, propolisul ne ajută în lupta cu microbii prin întărirea imunităţii, la fel mierea şi lăptişorul de matcă...Trebuie să avem protecţie în orice moment! Multumim ApiLand!”
Eva A., 38 ani, Caraş Severin

“Folosesc lăptişorul de matcă de 4 luni şi nu am mai răcit nici măcar o dată!!! Am încercat foarte multe suplimente pentru întărirea imunităţii, dar nimic nu a avut un asemenea efect. Ieftin şi foarte eficient.”
Maria Ş., 30 ani, Bucureşti

“Foarte mulțumită! De când consum miere de Manuka, copilul meu nu mai are nevoie de pastilele pe care le cumpărăm din farmacie și care nu aveau nici un efect în sezonul rece.”
Ana C., 33 ani, Bacău

“Tonicul apicultorului i-a întărit imunitatea fetiţei mele de 3 ani şi 7 luni, i l-am dat de la 2 ani şi a răcit rar şi cu simptome uşoare la gradiniţă şi creşă.”
Crina M., 43 ani, Bucureşti

group_work
Produs adăugat la lista favorite