Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Odată cu venirea toamnei, sistemul nostru imunitar devine mai sensibil şi mai receptiv la virusurile gripale şi la răceli. Cei mai afectaţi sunt copiii, care nu au încă sistemul imunitar complet dezvoltat şi care sunt foarte predispuşi să contacteze diverse virusuri, odată cu intrarea în colectivitate la creşă, grădiniţă sau şcoală.

De asemenea, persoanele în vârstă sau cele al căror organism este slăbit sau prezintă anumite carenţe de vitamine şi minerale, sunt predispuse frecvent la răceli sau gripă. De aceea, este foarte important să ne asigurăm din timp că organismul nostru este pregătit pentru a înfrunta duşmanii invizibili care provoacă diverse afecţiuni de tipul virozelor, gripei sau bronşitelor.

Iată ce produse apicole îţi recomandăm în această perioadă pentru întărirea sistemului imunitar:

Lăptişor de matcă pur

Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă pur este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și acţionează benefic asupra sistemului nervos.

Beneficii:

 • Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual. Este foarte recomandat mai ales copiilor, care nu au un sistem imunitar complet dezvoltat şi care, o dată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească. Aceştia au nevoie atât de o imunitate puternică, cât şi de o putere de memorare şi concentrare bună. Un organism care deţine toate vitaminele şi mineralele de care are nevoie este un organism puternic, iar lăptişorul de matcă pur contribuie cu succes la întărirea sistemului nostru natural de apărare.
 • Previne şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă. Lăptişorul de matcă pur ne întăreşte sistemul imunitar, astfel, virusurile sau bacteriile care sunt răspunzătoare de episoadele de răceală şi gripă vor fi ţinute la distanţă.

“Folosesc lăptişorul de matcă din 2014 şi sunt foarte mulţumit de el şi de beneficiile consumului acestuia, în special de efectele benefice asupra sistemului imunitar.”
Bogdan P., 28 ani, Oradea


“În urma consumului de lăptişor de matcă, copiii mei nu au mai utilizat antibiotic de 5 ani.”
Mirela F., 37 ani, Bucureşti


“Am consumat păstură şi lăptişor de matcă şi mi-a crescut imunitatea. Răcesc mult mai rar, iar răcelile trec repede şi nu se manifestă violent.”
Ovidiu P., 33 ani, Bucureşti

Miere de Manuka

Mierea de Manuka este mierea obţinută de albine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), din Noua Zeelandă, fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut, mult mai eficient decât antibioticele obişnuite. Aceasta are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene şi antivirale foarte puternice datorită conţinutului bogat în Metilglioxal (MGO™ - factorul unic al mierii de Manuka, care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol). Proprietățile antibacteriene sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

Beneficii:

 • În cazurile de imunitate scăzută, ajută la întărirea sistemului de apărare al organismului împotriva răcelilor, gripei sau infecţiilor (inclusiv cele cutanate).
 • Întăreşte sistemul imunitar al copiilor, care nu este complet maturizat şi îi ajută să treacă mai uşor peste episoadele de gripă sau răceală.
 • Ajută în tratarea celor mai frecvente afecţiuni întâlnite la schimbarea de anotimp: dureri de gât, febră, gripă și răceală, infecții respiratorii, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, astenie.

"Anul trecut m-am confruntat cu o sinuzită tare urâtă. După 10 zile de tratament cu antibiotic, niciun rezultat. După 2 zile de tratament cu miere de Manuka MGO, nu am mai avut dureri de cap, iar după o săptămână simțeam că pot să respir cum trebuie. Recomand. Și fetiței mele de 7 ani îi dau câte o linguriță dimineața pe stomacul gol și răceala nu s-a mai atins de noi."
Cristina D., Bucureşti


"Referitor la Mierea de Manuka... nici eu nu am crezut până nu am încercat. Băiețelul meu făcea faringite și amigdalite frecvent, cam de două ori pe lună. Sunt două luni jumătate de când copiii mei o consumă. Imunitatea copiilor mei s-a îmbunătățit văzând cu ochii."
Simona D., Sighişoara


"De obicei când mergeam la ski/snowboard răceam grav. De când iau Miere de Manuka nu mai am treabă cu răceala."
Florin B., Bucureşti

Tonice apicole - Tonicul apicultorului şi Tonic regal

Tonicele apicole ApiLand reprezintă mixuri de produse apicole şi sunt adevărate cocktailuri de sănătate şi vitalitate. Tonicul apicultorului este un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen, în timp ce Tonicul regal combină lăptișorul de matcă pur şi mierea crudă cu ginseng pentru un plus de energie şi vivacitate. Au avantajul că sunt deja dozate în fiole, fiind uşor de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla. În plus, conţin toate produsele apicole recomandate pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea nivelului de energie al organismului.

Beneficii:

 • Întăresc sistemului imunitar
 • Protejează organismul de viroze şi infecţii
 • Foarte uşor de păstrat şi administrat datorită modului în care sunt ambalate
 • Au un gust foarte plăcut şi sunt uşor acceptate de către copii

“Deşi l-am introdus în colectivitate foarte devreme, folosind Tonicul apicultorului aşa cum mi-a recomandat pediatra, copilul meu a avut şi are o imunitate bună, nu a avut îmbolnăviri dese sau profunde.”
Steluţa V., 41 ani, Bucureşti


“Tonicul apicultorului i-a întărit imunitatea fetiţei mele de 3 ani şi 7 luni, i l-am dat de la 2 ani şi a răcit rar şi cu simptome uşoare la gradiniţă şi creşă."
Crina M., 43 ani, Bucureşti


“Cu Tonicul regal s-a îmbunătăţit sistemul imunitar al întregii familii şi mai cu seamă a copilului.“
Cătălina P., 44 ani, Tecuci

Polenuri crude

Polenul crud reprezintă sursa de hrană a albinelor. Fiind unul dintre cele mai pure şi mai complete alimente, acesta a fost utilizat încă din Antichitate de către egipteni şi chinezi ca medicament natural şi factor de întreţinere al organismului. Polenul crud are în compoziţia sa toate mineralele prezente în organismul nostru, dar şi majoritatea vitaminelor şi principalele enzime şi proenzime, alături de multe alte elemente active, vitale pentru sănătatea noastră.

Beneficii:

 • Fortifică sistemul imunitar al organismului, datorită conținutului bogat de vitamine, minerale și antioxidanți.
 • Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Dă un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență.

“În urma consumului de polen crud primăvara şi toamna, fiicele mele au răcit foarte rar.”
Irina N., 39 ani, Bucureşti


“Apreciez calitatea polenului crud. Beneficiile aduse sunt legate de o stare de bine constantă.”
Oana M., 35 ani, Bucureşti


“Consum polen crud şi lăptişor de matcă şi, datorită acestor produse, sănătatea mi s-a îmbunătăţit, am energie, nu mai sunt obosită, nu am mai fost răcită de 3 ani de când consum aceste produse, nu mai fac alergii, am o digestie bună.”
Atena N., 47 ani, Sânnicolau Mare


© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.