Blog list

Blog navigation

Ultimele articole pe blog

  • Apiland, la Targul National al Mierii 2015
    Apiland, la Targul National al Mierii 2015

    In acest week-end, Apiland a fost prezent la Targul National al Mierii 2015, de pe Platforma Apicola Baneasa (Bulevardul Ficusului, nr. 42, Bucuresti, Sector 1).

    Citește în continuare >>
  • Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!
    Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!

    Noul an scolar va incepe in curand si, odata cu el, vor veni orele de invatare, temele si examenele, atat pentru elevi, cat si pentru studenti. Pentru a invata mai cu spor, pentru a va stimula memoria si capacitatea de concentrare, aveti un aliat de nadejde: laptisorul de matca. Acest aliment-minune al stupului imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si performanta intelectuala, stimuland intregul proces de invatare. Ne ajuta sa fim mereu pe faza si sa avem reactii rapide si...

    Citește în continuare >>
  • Apiland, un partener de nadejde
    Apiland, un partener de nadejde

    Dorind sa fie mereu in legatura cu publicul sau, dar si cu oameni care pot fi interesati de o alimentatie sanatoasa si naturala, compania Apiland se asociaza cu evenimente speciale, care au un mare impact la public si care promoveaza concepte culturale sau sociale de calitate. Demersul nostru include participarea la targuri de profil, unde putem interactiona cu clientii intr-un mod foarte deschis, participarea in calitate de parteneri la unele evenimente ale tinerilor, cum este seria de...

    Citește în continuare >>
  • Garanția calității Manuka MGO™ de la ApiLand
    Garanția calității Manuka MGO™ de la ApiLand

    ApiLand este unic importator și distribuitor al Mierii de Manuka MGO™ și a altor produse oferite de producătorul Manuka Health din Noua Zeelandă. Descoperă garanția calității produselor Manuka Health, distribuite de ApiLand!

    Citește în continuare >>
  • Laptisorul de matca pentru frumusetea unei regine
    Laptisorul de matca pentru frumusetea unei regine

    Trebuie sa nu uitam ca pielea reprezinta cel mai mare si poate si cel mai important organ, distrugerea a peste 50% din suprafata pielii putand fi mortala. Prin piele se absorb anual peste cinci kilograme de substante, benefice sau toxice pentru organismul nostru. Si asta depinde de noi, caci buna parte din aceste substante provin din cosmeticele folosite. Si la fel, tot de noi depinde cum ne ingrijim pielea. Iar aceasta ingrijire vine atat din interior, cat si din exterior. Din alimentatie,...

    Citește în continuare >>
  • 5 Măşti pentru păr cu lăptişor de matcă pur
    5 Măşti pentru păr cu lăptişor de matcă pur

    Cu o compoziţie bogată în substanţe hrănitoare, laptisorul de matca pur remediază problemele părului şi scalpului, fără să declanşeze efecte secundare. Încearcă aceste măşti cu lăptişor de matcă pur pentru un păr frumos şi sănătos!

    Citește în continuare >>
  • Tonic regal - energie si vitalitate
    Tonic regal - energie si vitalitate

    Viata de astazi se desfasoara in viteza, trebuie sa luam decizii rapide, avem parte de stres, ne consumam fizic si psihic, astfel ca avem mereu nevoie de energie.

    Citește în continuare >>
  • Ce este depresia si cum ne poate ajuta laptisorul de matca
    Ce este depresia si cum ne poate ajuta laptisorul de matca

    Simptomele depresiei sunt diverse, presupunand modificari la nivel emotional, fizic, comportamental si cognitiv. In cazul depresiei se instaleaza o stare de tristete, de goliciune si deznadejde, lipsa sperantei si indiferenta, renuntarea la vechile hobby-uri, evitarea grupului de prieteni, schimbarea temperamentului, iritabilitate si anxietate, imposibilitatea relaxarii si o agresivitate inexplicabila. Depresia afecteaza memoria, impiedica gandirea limpede si concentrarea, astfel incat pana...

    Citește în continuare >>
  • ApiLand, mereu alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos
    ApiLand, mereu alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos

    Compania noastra, ApiLand, a fost prezenta, aseara, la o noua intalnire cu cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Lumea s-a obisnuit deja cu prezenta noastra la aceste intalniri si apreciaza faptul ca venim intotdeauna cu informatii relevante.

    Citește în continuare >>
  • ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor
    ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor

    In 1 octombrie 2015, a fost Ziua Internationala a Vegetarienilor. ApiLand nu avea cum sa lipseasca de la evenimentul organizat cu aceasta ocazie! Bineinteles, am fost alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos si au ales sa fie vegetarieni, cu o prezentare si degustare de produse ApiLand.

    Citește în continuare >>
Showing 141 to 150 of 217 (22 Pages)
group_work
Produs adăugat la lista favorite