Polen crud poliflor

Polen crud poliflor

Produs nou

Polenul crud poliflor are un conținut bogat în gama de vitamine de tip B, proteine și minerale, astfel suplinește cu succes carențele alimentare. Are un rol important în tratarea bolii Crohn sau a colitelor ulceroase. Acesta este îngerul păzitor al colonului.

Mai multe detalii

25,00 lei

  • 250g
  • 250g ECO

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. 

Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant si meneralizant fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea.

Mod de administrare:

  • Copii - 1 lingurița/zi (5 gr);
  • Adulți - 1 lingura/zi (15 gr).

Se recomanda cure de minim 7 saptamani, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.

Mod de păstrare: A se păstra în congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR!!!    Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă! 

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului. 

Polenul crud poliflor este un produs ecologic certificat de Ecoinspect - vezi aici.

Polenul crud poliflor este atestat de catre Bio - Romania, avand statutul de produs ecologic si produs natural - vezi aici.

Puteti afla mai multe detalii despre polenul crud in articolele: Ce este polenul crud si la ce este bun? sau Polenul crud.

Îți mai recomandăm 13 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2017 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.