First Product Image
 • Victimă a propriului succes
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic
Polen CRUD Trandafir Salbatic

Polen crud de Trandafir Sălbatic

Stoc epuizat
41,00 lei
cu TVA
8 Reviews
Marca:

Polenul crud de trandafir sălbatic este un aliment natural complet, în acesta regăsindu-se toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră. Acesta este îngerul păzitor al colonului și florei intestinale.

 • Reglează tranzitul intestinal
 • Previne inflamarea colonului
 • Facilitează absorbția de calciu
 • Tonifiază, fortifică și energizează organismul
 • Combate oboseala cronică
Alege gramaj
 • 130g
 • 230g
 • 500g
 

Ce este polenul crud?

Polenul crud este un aliment natural complet, în acesta regăsindu-se toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră. Polenul crud reprezintă o adevărată sursă de energie pentru organism, iar datorită conţinutului său bogat în aminoacizi, vitamine, minerale şi lactobacili, polenul crud îndeplinește un rol extrem de important în protecţia şi regenerarea florei intestinale.

Polenul crud este recomandat să se administreze dimineața, dar se poate consuma și înainte de principalele mese ale zilei. Pentru ca organismul nostru să absoarbă 100% substanțe nutritive din polen, este indicat ca acesta să se consume ca atare, direct din borcan. Polenul crud se poate consuma cu un iaurt natural, cu o salată de fructe, se poate adăuga în smoothie-uri sau sucuri naturale. În cazul polenului uscat, această recomandare este cu atât mai valoroasă, deoarece consistența acestuia este mai diferită.

Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic*:

 • Reglează tranzitul intestinal
 • Previne inflamarea colonului
 • Facilitează absorbția de calciu
 • Tonifiază, fortifică și energizează organismul
 • Combate oboseala cronică

Polenul crud de trandafir sălbatic, acest înger păzitor al colonului și al imunității, conține carotenoide și lactofermenți aflați într-o sinergie puternică. Dinamizând atât mucoasa, cât și flora intestinală, acesta ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului. O cură de polen crud de trandafir sălbatic te poate scăpa de constipație și de multe alte probleme ale colonului.

În plus, datorită substanțelor de tip flavonoid, polenul crud de trandafir sălbatic facilitează absorbția de calciu în organism.

Pe lângă proprietățile de echilibrare a tranzitului intestinal, polenul crud de trandafir sălbatic este indicat pentru combaterea oboselii cronice, aducând un flux de energie în organism. Acesta este un excelent tonifiant, fortifiant, energizant și antianemic.


Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic:

Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.


Doza uzuală recomandată:

Copii - 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic:

Polenul crud de trandafir sălbatic se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C.

Polenul crud de trandafir sălbatic rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.

De reținut!

Polenul crud de trandafir sălbatic poate fi pus și scos din congelator de nenumarate ori, păstrându-și integral calitățile.

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:

Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră

Remedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergică

Polenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozie

Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

Ce este polenul crud și la ce este bun?

4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță

7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură

Digestie echilibrată şi armonie în organism

Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ2827
clear
Produs nou
6424383002385
2016-09-27
8 Reviews

adevarat ca tranzitul intestinal este foarte bun, are un gust grozav.
By Violeta Eugenia on 2023-10-30

Bun. bun. bun
Bun. bun. bun pentru tot Tranzitul Intestinal, face minuni în danatate. Sânt apicultor si cunosc toate produsele stupului. Ce nu pot recolta din stupii mei, găsesc la APILAND... sănătate maximă si SPOR !!!
By Nicu on 2023-10-24

Toate produsele sunt minunate. Sunt abonată la APILAND.POLENUL CRUD DE ORICE FEL NU MI LIPSESTE NICIODATA. RECOMAND CU PLACERE.O FIRMA DE TOATA INCREDEREA !?
By Liliana on 2023-10-20

Surpriza neplacuta
Am primit acest produs faramitat si parca se lipeste intre el, nu era ca si polenul comandat datile trecute.
By Mihaela on 2023-10-19

Polen delicios
Polenul crud de trandafir sălbatic are un gust delicios și este un tonic excelent pentru perioadele stresante!
By Marian on 2023-10-02

POLEN TRANDAFIR
SUPER MULTUMITA PENTRU INTESTINE .
By IVAN MIRELA FELICIA on 2023-07-28

Grozav
L-am luat pentru fetita avea anemie. Este genial pentru ca ajuta la fixarea Fierului si Calciul si toate mineralele in organism. Este adevarat Un Colon Sanatos= Un coprp sanatos.Am inceput sa il luam si noi. Recomand cu mare drag. Apropo are un gust grozav.
By Diana on 2023-06-23

E bun
L-am luat pentru colon. Am citit ca e bun si am dorit sa incerc. Am depasit deja cura de 7 saptamani si continui sa iau pentru ca imi face bine. Ahh, si am un tranzit mault mai bun
By Man Mariana on 2023-06-22
130g 23,00 lei
+
-
Indisponibil
230g 41,00 lei
+
-
Indisponibil
500g 81,00 lei
+
-
Indisponibil
group_work
Produs adăugat la lista favorite