Păstură

Păstură

Produs nou

Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit...

Mai multe detalii

40,00 lei

  • 500g
  • 100g
  • 300g

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este păstura de albine?

Păstura de albine (denumită și pâinea albinelor) este polenul fermentat în condiții naturale în stup. Cu o concentrație de 30% păstură, acest produs are un gust dulce și plăcut, care este agreat și de către copii. Păstura de albine în miere este un produs obținut prin măcinarea păsturii și dizolvarea acesteia în miere crudă.

Beneficiile păsturii ApiLand:

Păstura de albine ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit.

Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.

De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.

Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.

Compoziția păsturii:
Păstură 100%

Modul de păstrare a păsturii:
bine închis, la temperatura camerei, ferit de umezeală și căldură.

Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală.

Administrarea păsturii în miere:

Doza uzuală recomandată:
Copii: minim 1 linguriță pe zi - 3g.
Adulți: minim 1 lingură pe zi - 5-10g

Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.

Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.

Pastura este un produs ecologic certificat de Ecoinspect - vezi aici.

Pastura este atestata de catre Bio - Romania, avand statutul de produs ecologic si produs natural - vezi aici.

Puteți găsi mai multe informații legate de păstură în articolele:Păstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om și Păstură.

Îți mai recomandăm 1 produs din aceeași categorie:

© 2006 - 2017 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.