Păstură în miere

Păstură în miere

Produs nou

Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ce ajută la reducerea colesterolului din sânge. Este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, celor care au probleme circulatorii sau suferă de ateroscleroză.

  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Întărește sistemul imunitar

Mai multe detalii

32,00 lei

  • 200g
  • 500g

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este păstura în miere?

Păstura în miere este un produs obținut prin măcinarea păsturii și dizolvarea acesteia în miere crudă. Cu o concentrație de 30% păstură, acest produs are un gust dulce și plăcut, care este agreat și de către copii.

Citește mai multe despre Păstura de albine Apiland

Beneficiile păsturii de albine în miere:

  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne și tratează anemiile
  • Întărește sistemul imunitar

Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit.

Păstura de albine în miere este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.

De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.

Păstura în miere ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.


Compoziția păsturii de albine în miere:

Păstură

Miere crudă


Modul de păstrare a păsturii de albine în miere: 
bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură.

Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura în miere are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură în miere fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală.

Administrarea păsturii în miere

Doza uzuală recomandată:

Copii: minim 1 linguriță pe zi

Adulți: minim 1 lingură pe zi

Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.

Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze.


Păstura ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecoinspect.

Păstura ApiLand este atestată de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.


Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:

Detoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand

Păstura ApiLand, un produs apicol de excepție
 

Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om  

Păstura

Îți mai recomandăm 2 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2017 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.