În  fiecare an, la schimbarea de sezon, te confrunţi cu aceleaşi probleme: imunitate scăzută, astenie, stări de oboseală, stres, probleme de atenţie etc. Ce produse alegi pentru prevenirea sau combaterea acestora? Suplimentele naturale perfecte pentru traversarea fără probleme a acestei perioade sunt tonicele apicole. Află ce sunt tonicele apicole şi ce beneficii au acestea pentru sănătatea întregii familii!


Toamna aduce cu sine fluctuaţii de temperatură şi umiditate, dar şi schimbarea presiunii atmosferice. Conform cercetătorilor, toţi aceşti factori pot influenţa activitatea noastră, cauzând pe termen scurt probleme la nivelul atenţiei şi memoriei, stări de oboseală, dureri de cap, insomnie. De asemenea, ploile, vântul puternic şi variațiile de umiditate contribuie la slăbirea sistemului imunitar, favorizând contactarea răcelilor. Răcelile pot fi cauzate de peste 200 de tipuri de virusuri, iar organismul nostru nu reuşeşte întotdeauna să reziste atacului din partea acestor virusuri aflate în permanentă creştere, mai ales atunci când are o imunitate scăzută.


Dacă ai un job solicitant sau dacă eşti părinte, ştii foarte bine că nu îţi poţi permite să te îmbolnăveşti. De asemenea, copiii, care nu au un sistem imunitar complet dezvoltat, sunt foarte predispuşi să contacteze diverse virusuri sau bacterii o dată cu începerea şcolii şi a grădiniţei. Mai mult, atât noi, adulţii, care ne reîntoarcem la muncă, cât și cei mici la şcoală, avem nevoie în această perioadă de o capacitate de concentrare şi memorare bună.


Ce poţi face pentru a preveni aceste probleme cu care ne confruntăm în fiecare an o dată cu trecerea la sezonul rece? Ce produse naturale să alegi pentru întărirea imunităţii, combaterea asteniei de toamnă şi îmbunătăţirea memoriei?


Suplimentele naturale perfecte pentru traversarea fără probleme a acestei perioade sunt tonicele apicole. Acestea sunt amestecuri de produse apicole perfect dozate, care îţi vor fortifica organismul împotriva celor mai frecvente probleme întâlnite la schimbarea de sezon, precum: imunitate scăzută, răceală şi gripă, astenie, lipsă de energie, oboseală, stres, dificultăţi de concentrare sau memorare etc.


Ce sunt tonicele apicole?


Tonicele apicole ApiLand sunt adevărate cocktailuri de substanţe nutritive esenţiale pentru sănătatea şi vitalitatea organismului tău. Acestea conţin cele mai valoroase produse apicole, recomandate pentru întărirea sistemului imunitar, creşterea nivelului de energie al organismului şi îmbunătăţirea memoriei şi a procesului de învăţare.


Tonicele apicole au avantajul de a fi deja dozate în fiole, fiind uşor de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla. Aşadar, le poţi lua cu tine la muncă, în concediu sau le poţi da celui mic la şcoală sau la antrenamente.


Pentru adulţi, recomandăm Tonicul apicultorului şi Tonicul regal, iar pentru copii avem un produs special - Tonic juniorHaideţi să vedem în continuare care sunt produsele apicole ce intră în compoziţia tonicelor apicole şi de ce acestea sunt atât de benefice pentru sănătatea noastră.


Ce conţin tonicele apicole?


Tonicele apicole sunt mixuri de produse apicole foarte valoroase din punct de vedere nutriţional şi al calităţilor terapeutice: lăptişor de matcă pur, miere crudă, polen crud, propolis. Acestea asigură organismului nostru aportul optim de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale.


Lăptişorul de matcă pur este hrana exclusivă a reginei stupului, care o ajută pe aceasta să devină mult mai puternică și mai longevivă decât suratele ei, dar și elementul care protejează existența întregului stup – ferind regina de îmbolnăvire. Datorită compoziţiei foarte complexe, acesta oferă organismului uman cele mai importante substanţe nutritive de care are nevoie sau de care duce lipsă. Lăptişorul de matcă are în compoziţia sa trei compuşi de excepţie: gammaglobulina, royalisinul şi acidul 10-hydroxydecanoic, pe scurt 10-HDA, principalul modulator al sistemului imunitar. Aceşti compuşi întăresc imunitatea, ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor şi să omoare bacteriile şi viruşii, având efecte benefice, inclusiv împotriva hepatitei. În plus, lăptişorul de matcă pur este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos, fiind astfel un sprijin foarte important pentru buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare şi de memorare a creierului.


Mierea crudă este mierea naturală care nu a fost încălzită în prealabil, ea păstrându-şi astfel toate beneficiile nutriţionale. Aceasta reprezintă o sursă bogată de antioxidanţi, elemente esenţiale pentru imunitatea copiilor, şi fitonutrienţi cu rol important în dezvoltarea optimă a organismului, având proprietăţi antibacteriene şi antivirale deosebite.


Propolisul, unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, este o substanță rășinoasă colectată de albine din mugurii copacilor și folosită pentru acoperirea pereților interiori şi astuparea crăpăturilor stupului. Acesta reprezintă în acelaşi timp şi un mijloc de apărare împotriva microbilor, a mucegaiurilor, având acţiune antimicotică şi bactericidă. Propolisul ajută la întărirea imunității, dar este foarte eficient şi în tratarea răcelii şi gripei, datorită puternicelor sale proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice şi regeneratoare.


Polenul crud este acea pulbere fină care se formează în staminele florilor, pe care albinele o amestecă cu salivă şi o transportă la stup. Acesta este colectat de apicultor şi introdus imediat la congelator pentru a-şi păstra intacte toate proprietăţile. Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, majoritatea sub formă de aminoacizi, vitamine, minerale şi alţi nutrienţi esenţiali. Gama nutrienţilor din polenul crud fac din acesta un aliment extrem de complex, un excelent energizant natural şi un real ajutor pentru memorie şi pentru imunitate.


Descoperă care sunt Superalimentele esenţiale pentru sănătatea noastră


Sortimente de tonice apicole şi beneficiile acestora


ApiLand îţi pune la dispoziţie trei sortimente de tonice apicole: Tonicul apicultorului, Tonicul regal şi Tonicul junior. Acestea reprezintă energizante naturale cu rol imunizant. Pentru adulţi, recomandăm Tonicul apicultorului şi Tonicul regal, iar pentru copii avem un produs special - Tonic junior.


Tonicul apicultorului - mix apicol pentru un tonus bun şi o imunitate de fier


Tonicul apicultorului este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe cu rol antiviral și antimicrobian. Fiecare fiolă conține un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen crud, ceea ce îl face o adevărată sursă de energie şi sănătate pentru organism. În timp ce lăptişorul de matcă pur ajută sistemul imunitar şi capacitatea de memorare, propolisul ţine piept virusurilor şi bacteriilor care produc răceli, iar mierea crudă şi polenul crud contribuie la eliminarea oboselii şi oferă energie şi bună dispoziţie.


De ce ar trebui să consumi Tonicul apicultorului?

 • Întărește sistemul imunitar

 • Protejează organismul de viroze și infecții

 • Elimină oboseala cronică şi stresul

 • Ajută la tratarea nevrozei, depresiei, neurasteniei

 • Îmbunătățește capacitatea de concentrare şi memorare
Tonic regal - energizant natural cu efect imunizant


Tonicul regal este un produs apicol inedit, ce combină lăptișor de matcă pur, miere crudă și ginseng. Prezența ginsengului în Tonicul regal aduce numeroase beneficii acestuia. Ginsengul stimulează sistemul nervos, crește imunitatea generală, întărește sistemul cardiovascular și combate starea de oboseală extremă. Combinaţia aceasta de ingrediente face din tonicul regal un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu rol imunizant cu efecte imediate în organism.


Cum te poate ajuta Tonicul regal?

 • Fortifică sistemul imunitar

 • Crește nivelul de energie al organismului

 • Stimulează activitatea cerebrală

 • Combate stresul, oboseala și insomniile

 • Stimulează procesul de învățare
Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie și vitalitate


Tonicul junior este un produs apicol special creat pentru a răspunde nevoilor nutriţionale ale copiilor. Acesta reprezintă cea mai simplă şi eficientă soluţie pentru părinţi, atunci când vorbim despre sănătatea şi dezvoltarea optimă a organismului copiilor. Fiolele de Tonic junior sunt un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate. Acesta are un conţinut crescut de vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, şi este uşor de transportat datorită fiolelor din plastic perfect dozate.


De ce să includem Tonicul junior în alimentaţia zilnică a copiilor?

 • Ajută la creşterea imunităţii copiilor

 • Previne răceală şi gripă

 • Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale

 • Oferă energie şi combate oboseala

 • Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor


Află mai multe despre Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie și vitalitateCum se administrează tonicele apicole?


Pentru adulţi recomandăm Tonicul apicultorului şi Tonicul regal, iar pentru copii Tonicul junior.


Tonicele apicole nu sunt recomandate copiilor mai mici de 2 ani.


Tonicele apicole se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.
Doza uzuală recomandată este de 1 fiolă/zi pentru copii şi 1-2 fiole/zi pentru adulţi.

Tonicele apicole se pot consuma fără restricţii pe toată perioada anului. Acestea se păstrează la temperatura camerei, fiind foarte simplu de transportat şi de administrat oriunde te-ai afla.


Aşadar, dacă eşti în căutarea unui tratament pentru creşterea imunităţii, produsele apicole ApiLand reprezintă cea mai bună şi mai naturală alegere. Fie că optezi pentru Tonicul apicultorului, Tonicul regal sau Tonicul junior, rezultatele nu vor înceta să apară. Vei observa că familia ta va răci mai rar sau chiar deloc şi va trece mai rapid peste episoadele de răceală şi gripă. În plus, tonicele apicole combat oboseala şi stresul şi îmbunătăţesc nivelul de energie şi capacitatea de concentrare, fiind un real ajutor la muncă sau la şcoală pentru a face faţă cu succes sarcinilor zilnice.

Descoperă toate produsele apicole recomandate pentru o imunitate de fier!