Bine ai venit !
infoline: 0374 044 944
In afara de polenul poliflor care combina efectele benefice ale polenului recoltat de albine, de la sute de tipuri de flori si care poate varia in mod semnificativ in functie de anotimp si de loc, gasim la Apiland si polen crud monoflor, ce prezinta o actiune specifica, mult mai puternica. Polenul crud de trandafir sal… citeste mai mult
newsletter Apiland

Abonati-va la BZZ-letter

Ana C., 57 ani, Timișoara

„Consum produse apicole aproape constant și mă simt foarte bine. Am puls dereglat și folosesc polen de păducel. Am luat și pentru soț și tată. Le-am recomandat și vecinilor.”   citeste mai mult
urmareste-ne pe Facebook
  • Laptisor de matca pur - 100g + 25g GRATIS
  • Reducere 20% la tonice apicole
  • Plata cu cardul - rapid, comod, sigur
  • Miere cruda nepasteurizata
  • Tonic regal - intareste sistemul imunitar
  • Pastura - painea albinelor
  • Apicole pentru sanatate - calitate de 5 stele
Magazin online ApiLand

Polenuri CRUDE Monoflorale

Polen CRUD Poliflor

Polen CRUD Poliflor

Îngerul păzitor al organismului

250g
28.00 lei
250g BIO
31.00 lei
0 produse

Polen CRUD Poliflor

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR! Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă! 

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului. 

Livrare

Comanda minima: 50 lei!

Pentru comenzile de peste 200 lei, transportul este gratuit!
Sub 200 lei, taxa de transport este 10 lei.

In zonele urbane livram in 24-48 de ore prin curier rapid, iar in cele rurale prin Posta Româna.