First Product Image
Sapun cu miere ?i ciocolata

Săpun cu miere și ciocolată

13,00 lei
cu TVA
1 Reviews
Marca:
Dublu răsfăț pentru pielea ta! Curățare și catifelare într-un singur săpun natural, pentru ca tu să te bucuri de o piele sănătoasă și frumoasă!
  • Curăță și hidratează pielea
  • Repară în profunzime pielea uscată
  • Redă elasticitate pielii
Alege gramaj
  • 100g
 

Săpunul cu miere și ciocolată are proprietăți deosebite pentru piele, având în compoziția sa miere și uleiuri vegetale provenite de la anumite plante, toate acestea fiind înzestrate cu alese virtuți cosmetice.

Săpunul cu miere și ciocolată îmbină armonios beneficiile mierii de a curăța și hidrata pielea cu beneficiile ciocolatei, care repară în profunzime pielea uscată. Ciocolata este o importantă sursă de antioxidanți și de vitamina E, ajutând pielea să se mențină hidratată și catifelată. Ciocolata este deseori folosită în saloanele de înfrumusețare în tratamente pentru reducerea ridurilor și regenerarea celulelor. Acest săpun are valoarea PH-ului cuprinsă între 9 şi 11.
Săpunul cu miere și ciocolată stimulează simțurile cu un parfum exotic. Fiecare utilizare va fi un moment de răsfăț pentru pielea ta!

Mierea și ciocolata au numeroase beneficii asupra pielii. Iată câteva dintre acestea*:

  • Curăță și hidratează pielea
  • Reduce acneea și iritațiile pielii
  • Repară în profunzime pielea uscată
  • Tratează pielea crăpată
  • Încetinește apartiția ridurilor
  • Redă elasticitate pielii.

Află mai multe despre beneficiile mierii crude

Cea mai sănătoasă protecție pentru piele sunt produsele naturale, sau produsele obținute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea asigură o piele hidratată, catifelată și frumoasă, chiar și în sezonul rece când pielea are tendința să se usuce, să fie mai sensibilă și mai puțin radiantă. Săpunurile naturale, spre deosebire de săpunurile obținute industrial, nu conțin conservanți și alte ingrediente care pot dăuna pielii.

Mai multe informații despre săpunurile ApiLand găsești în următorul articolul:

Folosiți săpunuri naturale cu ingrediente apicole!

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau ale oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ1321
done
Produs nou
6424383000909
2016-09-27
1 Reviews

Aroma
Miroase perfect, iti vine sa-l mananci :))
By Ioana on 2023-06-27
100g 13,00 lei
+
-
Adaugă în coș
group_work
Produs adăugat la lista favorite