Cutie start cură cu păstură

Cutie start cură cu păstură View larger

Cutie start cură cu păstură

Produs Nou

Cutia cu doze zilnice de păstură se potrivește perfect celor care doresc să urmeze o cură de detoxifiere ușoară sau să încerce păstura pentru prima dată. Pastura este un detoxifiant natural foarte eficient, având efect hepatoprotector. Dozele de păstură sunt foarte practice, ușor de administrat și le poți lua cu tine oriunde mergi. 

Aceasta conține:

  • 2 x păstură 
  • 3 x păstură în miere 

More details

20,00 lei

Promoții

Mai multe informații

Ce este păstura de albine?

Păstura, denumită popular “Pâinea albinelor” este polenul fermentat de către albine, în condițiile naturale ale stupului. Polenul este adus în stup și introdus în celula fagurelui împreună cu mierea și enzimele proprii ale albinelor. În final, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influența substanțelor adăugate de albine, a microorganismelor, a temperaturii și umidității ridicate din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice și modificări structurale, transformându-se astfel, după 3 luni de fermentare, în păstură. Aceasta este un adevărat superaliment care asigură organismului uman majoritatea nutrienţilor de care acesta are nevoie.


Beneficiile unei cure de detoxifiere cu păstură de albine*:

Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fitohormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime, face din acest produs un detoxifiant natural foarte eficient.

Păstura de albine este recomandată în dieta detox şi, mai ales, dacă ai afecţiuni digestive, de la constipaţie cronică, enterocolite sau colite de fermentaţie până la tranzit intestinal dereglat sau boli ale colonului.


O cură completă cu păstură îţi oferă următoarele beneficii:

  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Previne și ajută în tratarea bolilor hepatice
  • Reface flora intestinală
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne şi tratează anemiile
  • Întăreşte sistemul imunitar.

Administrarea păsturii:

Păstura poate fi integrată foarte uşor în alimentaţia zilnică, deoarece are un gust foarte plăcut, dulce-acrişor. Pentru cei care preferă un gust mai dulce, există și varianta dizolvării păsturii în miere crudă. De aceea am inclus în această cutie și sortimentul nostru de păstură în miere.

Pentru rezultate optime, se recomandă consumul de păstură în cure de minim 6 săptămâni, dar aceasta poate fi consumată tot timpul anului, fără restricții.

Doza uzuală este:

Copii: 1 linguriță (3g)/zi

Adulți: 1 lingură (5-10g)/zi

Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.

Modul de păstrare al păsturii:

Păstura și păstura în miere se păstrează bine închise,  la temperatura camerei (15-20°C), ferite de umezeală și căldură.

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

Acest pachet contine mostre ale produselor pastura si pastura in miere, fiecare fiola continand 10-12gr. 

Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:

Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu.

Detoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand

Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastră

7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură

Păstura ApiLand, un produs apicol de excepție

Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om  

Păstura

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.


Îți mai recomandăm 3 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2021 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.