First Product Image
Miere de Manuka SuperLife  UMF 20+ |...

Miere de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+

475,00 lei
cu TVA
Fii primul care lasa o recenzie
Marca:

Mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+ are activitate antibacteriană extrem de ridicată, recomandată pentru combaterea infecțiilor bacteriene rezistente și a afecțiunilor severe.

Alege gramaj
  • 250g
 

Ce este mierea de manuka?

 

Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.

 

Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Manuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Mānuka merită o investigație continuă.

 

Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka,  MGO, DHA și leptosperină.

Beneficiile mierii de Manuka UMF 20+ | MGO 829+

 

Culoarea intensă de caramel indică o aromă specifică mierii de Manuka, densă, dulce-amăruie. Cu o consistență ușor curgătoare și o textură granulată, mierea de Manuka UMF™ 20+ oferă acea mică furnicătură care atestă autenticitatea și indicele UMF ultra-ridicat.

 

Una dintre cele mai rare și mai puternice mieri de Manuka, cu un factor unic Manuka UMF™ 20+, produsă de albinele care colectează nectar din adâncurile celor mai îndepărtate și dense  tufișuri de Manuka, certificată cu un conținut de cel puțin 829 mg/kg de metilglioxal natural (MGO). Puritatea și calitatea sa excepțională o fac printre cele mai bune și mai căutate mieri de Manuka.

 

Acțiunea antibacteriană extrem de ridicată, împreună cu proprietățile antivirale, antioxidante și antiinflamatoare, o cataloghează ca fiind remediul perfect pentru tratarea afecțiunilor puternice și pentru distrugerea unui spectru larg de bacterii cu rezistență sporită.

 

Administrare:

  • Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 saptamani sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. 

  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă

  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau indulceste orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 20+ | MGO 829+.

 

Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie.

 

! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luniIngrediente:

 

100% miere de Manuka UMF™ 20+ | MGO 829+ originară din Noua Zeelandă

 

Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui

 

Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.

 

Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.


*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ3210
done
9421033071491
Nici o recenzie
250g 475,00 lei
+
-
Adaugă în coș
group_work
Produs adăugat la lista favorite