First Product Image
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur
Miere cu fulgi de aur

Miere cu fulgi de aur

107,00 lei
cu TVA
3 Reviews
Marca:

Acesta este un produs în ediţie limitată, ideal pentru un cadou de lux. Conţine miere crudă de salcâm şi fulgi de aur alimentar de 23 kt.

Alege gramaj
  • 300g
 

Eşti în căutarea unui cadou elegant, sofisticat, inedit, prin care să impresionezi persoana iubită, superiorul sau partenerul de afaceri?

Avem exact cadoul de care ai nevoie!

Mierea cu fulgi de aur reprezintă un cadou exclusivist, cu totul deosebit, ce va surprinde prin gustul, aspectul şi proprietăţile sale până şi cele mai rafinate persoane. Acest produs este o noutate absolută în România şi este fabricat în ediţie limitată. În plus, produsul are un ambalaj elegant, ce conturează imaginea unui cadou preţios şi sofisticat.

Mierea cu fulgi de aur conţine miere crudă de salcâm 100% naturală şi fulgi de aur alimentar de 23 kt. Datorită compoziţiei sale complexe, mierea crudă de salcâm este un excelent tonic pentru organism, întăreşte imunitatea, combate oboseala şi are efect antioxidant. Fulgii de aur alimentar de 23 kt potenţează efectul antioxidant al mierii, ajutând la regenerarea celulelor şi contribuind la eliminarea stresului.*

Mierea cu fulgi de aur este folosită cu succes şi ca tratament cosmetic anti-îmbătrânire, deoarece are un puternic efect hidratant şi antioxidant, prevenind astfel apariţia ridurilor şi redând aspectul luminos şi tânăr al tenului.

INGREDIENTE: 300g Miere crudă de salcâm, 20mg fulgi de aur alimentar 23 kt.

Comandă mierea cu fulgi de aur pentru un cadou sofisticat, cu totul special sau chiar pentru răsfățul propriu!


Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.
Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Afisează mai mult
Ascunde
Produs ECO
Nu
BZZ2152
done
Produs nou
6424383004273
3 Reviews

Un răsfăț de bun augur.
Calitatea produsului și un bun gust de dizain al ambalajului. Merită cumpărat pentru un cadou deosebit.
By EMIL on 2023-12-23

Spectaculos
E un cadou foarte frumos , regal
By Silviu on 2023-12-21

cadoul perfect
Este ceva deosebit, cadoul perfect!
By Anca on 2023-06-28
300g 107,00 lei
+
-
Adaugă în coș
group_work
Produs adăugat la lista favorite