Săpun exfoliant cu miere și lapte

Sapun exfoliant cu miere ?i lapte Vezi mai mare

Săpun exfoliant cu miere și lapte

Produs nou

Dublu răsfăț pentru pielea ta! Hrănire și vitalitate într-un singur săpun natural, pentru ca tu să te bucuri de o piele sănătoasă și frumoasă!
  • Hrăneşte şi împrospătează pielea
  • Exfoliază, fără să usuce pielea
  • Oferă luminozitate pielii

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

16,00 lei

  • 150g

Adaugă la favorite

150g 16,00 lei

Promoții

Informații despre produs

Săpunul exfoliant cu miere și lapte are proprietăți deosebite pentru piele, având în compoziția sa miere de cimbrișor și uleiuri vegetale provenite de la anumite plante, toate acestea fiind înzestrate cu alese virtuți cosmetice. Acest săpun are valoarea PH-ului cuprinsă între 9 şi 11.

Săpunul exfoliant cu miere și lapte este ideal pentru corp, dar și pentru fața care are o tendință ușoară de îngrășare, oferind pielii curățarea și luminozitatea de care are nevoie. Acest săpun curăţă, hrăneşte şi împrospătează pielea, oferind o exfoliere fină, fără să usuce pielea. Nu e de mirare că una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, regina Egiptului, Cleopatra, folosea lapte şi miere pentru diverse tratamente cosmetice. Datorită proprietăților sale extraordinare, laptele devine un aliat redutabil împotriva problemelor tenului, iar mierea completează aceste calități, reușind să transforme acest săpun într-un adevărat răsfăț pentru piele. După fiecare utilizare îți vei simți pielea plină de vitalitate.

Mierea și laptele au numeroase beneficii asupra pielii. Iată câteva dintre acestea*:

  • Hidratează și curăță în profunzime
  • Exfoliază, fără să usuce pielea
  • Reduce acneea și pigmentarea pielii
  • Hrăneşte şi împrospătează pielea
  • Catifelează și oferă luminozitate pielii
  • Întârzie procesul de îmbătrânire a pielii.

Află mai multe despre beneficiile mierii crude

Cea mai sănătoasă protecție pentru piele sunt produsele naturale, sau produsele obținute pe baza unor ingrediente naturale. Acestea asigură o piele hidratată, catifelată și frumoasă, chiar și în sezonul rece când pielea are tendința să se usuce, să fie mai sensibilă și mai puțin radiantă. Săpunurile naturale, spre deosebire de săpunurile obținute industrial, nu conțin conservanți și alte ingrediente care pot dăuna pielii.

Mai multe informații despre săpunurile ApiLand găsești în următorul articolul:

Folosiți săpunuri naturale cu ingrediente apicole!

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau ale oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Îți mai recomandăm 10 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.