95%-os tisztaságú propolisz

Vezi mai mare

95%-os tisztaságú propolisz

Produs nou

Ajánlott: afta, fogínygyulladás, fogtályog, paradontózis

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

576,00 lei

Adaugă la favorite

Promoții

Pachet polen crud
401,00 lei 432,00 lei
Pachet păstură
165,00 lei 204,00 lei
Lăptișor de matcă
136,00 lei 173,00 lei
Lăptişor de matcă
132,00 lei 166,00 lei
Pachet miere crudă
70,00 lei 82,00 lei
Pachet miere crudă
65,00 lei 75,00 lei
Păstură ECO
46,00 lei
Păstură
40,00 lei

Informații despre produs

A propolisz a méhek által rügyekrol és fiatal cseresznye-, meggy-, nyár-, nyír-, fenyo-, luc- és égerfaágakról begyujtött gyanta, amelyhez viaszt és saját váladékukat adják hozzá. A propolisz antiszeptikus, gombaellenes és sebgyógyító tulajdonságait a nagy ókori civilizációk is ismerték. Az egyiptomi papirusz igazolja, hogy a propoliszt antimikrobiális gyógyszerként használták.


A propolisz különleges tulajdonságait foként a magas flavonoid-tartalma biztosítja, amely a polifenolok családjának egyik vegyülete, ami a növények színét adja és eros antioxidáns, gombaellenes és antibakteriális hatása van.

Ezen túlmenoen, a propolisz tartalmaz cukrokat, ásványi anyagokat, illóolajokat, zsírsavakat és viaszt. A propolisz serkenti az ellenanyagtermelést és így erosíti az immunrendszert. Emiatt a propolisz fogyasztása nagyon ajánlott télen.


Használati utasítások:
 - afta, fogínygyulladás, fogtályog, paradontózis
- angina, gégegyulladás, légcsohurut, arcüreggyulladás, nátha, influenza, hörghurut, tüdogyulladás (1-3 gr naponta, jól megrágni a szájban)
- gyomor- és nyombélfekély, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, bélflórazavar (1-3 gr naponta kevés vízben feloldva)
- hólyaghurut, vesegyulladás, prosztatagyulladás (1-3 gr propoliszpor naponta kevés vízben feloldva)
Gyógyulás után (mindenik fent említett betegségek esetén) naponta kell szedni egy héten át egy teáskanálnyit (teában feloldva) a következo készítménybol: 125 gr méz + 3 gr propolisz.

A méhek a propoliszt a kórokozókkal és penésszel szembeni védelem miatt termelik, valamint azért, hogy mumifikálják a kaptárba illetéktelenül behatolókat, akiket a méhek elpusztítanak (például rovarok, egerek), ez a folyamat meggátolja a rothadásukat.


A méhek a propoliszt továbbá a kaptár falainak fényes, tömített réteggel való burkolására használják, ami meggátolja a légáramlatokat. Ennek hatása gombaellenes, baktericid és bakteriosztatikus és így megakadályozza a méhek megbetegedését.
 

Îți mai recomandăm 30 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.