Miere Manuka MGO 250+ cu Aloe Vera

Miere Manuka MGO 250+ cu Aloe Vera Vezi mai mare

Miere Manuka MGO 250+ cu Aloe Vera

Produs nou

Mierea de Manuka cu extract de Aloe Vera este o combinaţie unică de două ingrediente naturale cunoscute pentru a sprijini sănătatea digestivă. Concentraţia de Aloe Vera din această miere este echivalentă cu 1 litru de suc Premium Aloe Vera.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

151,00 lei

  • 250g

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este o miere cu proprietăți curative și efecte antibacteriene și antivirale foarte puternice, fiind cel mai puternic antibiotic natural. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelandă.

Mierea de Manuka este singura miere medicinală din lume, certificată și recunoscută de către autoritățile medicale, în urma numeroaselor studii științifice extrem de riguroase. În plus, mierea de Manuka nu are efecte adverse, cum au medicamentele de sinteză. Astfel, mierea de Manuka este o  soluţie naturală în lupta contra bacteriilor care devin din ce în ce mai rezistente la antibiotice.

Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka

MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.

MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem:

Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere

Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.)

Mierea MGO™ 250+ Nivel util

Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi.

Mierea MGO™ 400+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată

Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care au o rezistență sporită la tratamente.

Mierea MGO™ 550+ Nivel maxim de activitate

Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente.

Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.


Beneficiile Mierii de Manuka cu Aloe Vera*

Mierea de Manuka cu extract de Aloe Vera combină efectul extraordinar al MGO™ cu proprietățile de reîntinerire, vindecare sau analgezice ale Aloei Vera. Acest mix natural vă ajută în menţinerea unei sănătăți digestive şi a unei stări de bine, în general.

Pentru afecțiuni cum sunt ulcerele stomacale, se recomandă consumarea unei lingure de miere de Manuka cu o oră înainte de masă dar și imediat înainte de culcare. Acest lucru permite mierii de Manuka să protejeze mucoasa în timpul mesei și să acționeze înainte de masă.

Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Concentraţia de Aloe Vera din această miere este echivalentă cu 1 litru de suc Premium Aloe Vera.


Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate:

  • Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor
  • Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită
  • Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare
  • Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec
  • Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață.

Administrare:

  • Uz intern: 4 -5 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni.
  • Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
  • Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.

Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:

Întrebări și răspunsuri despre mierea de Manuka

Mierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fier

Produsele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier

8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le ameliorează

Tratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka

Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști

Uimitoarele efecte ale mierii Manuka

Cu ce ne îndulcim viaţa?

Mierea de Manuka

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.


Îți mai recomandăm 15 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2018 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și Condițiile.