Cremă de mâini și unghii Manuka Honey

Crema de mâini ?i unghii Manuka Honey Vezi mai mare

Cremă de mâini și unghii Manuka Honey

Produs nou

Proprietăţile curative şi regeneratoare ale mierii de Manuka MGO™ 250+ sunt completate de cele ale cheratinei, substanţă care asigură rezistenţa şi protecţia unghiilor.
Rezultatul: mâini frumoase în fiecare zi!


75 ml

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

84,00 lei

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este mierea de Manuka?

Dintre toate tipurile de miere, cea culeasă și preparată de albine din nectarul florilor arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelandă, are cel mai ridicat conţinut de antioxidanţi. Mierea de Manuka este o miere densă, de culoare portocaliu închis, cu un gust delicios și ușor caramelizat, având o putere antibacteriană ieșită din comun, fiind de altfel cel mai puternic antibiotic natural cunoscut.

Mierea de Manuka este folosită cu succes atât în tratarea afecțiunilor sistemului digestiv, pentru creșterea imunității, în combaterea diferitelor bacterii rezistente, dar și în tratamentele cosmetice.

Datorită proprietăților ei deosebite, mierea de Manuka este un ingredient puternic și eficient al produselor de îngrijire a pielii: hidratează, vindecă și reface pielea uscată, crăpată și deteriorată, menține fermitatea și elasticitatea pielii, oferindu-i un aspect mai tânăr și mai sănătos. Mai mult, datorită puterii antioxidante, aceasta ajută la protejarea pielii de razele ultraviolete emise de soare, care sunt considerate cel mai important factor implicat în îmbătrânirea prematură a pielii.

Beneficiile Cremei de mâini și unghii Manuka Honey*

Crema de mâini și unghii Manuka Honey îmbină proprietăţile curative şi regeneratoare ale Mierii de Manuka MGO™ 250+ cu ale cheratinei, substanţă care asigură rezistenţa şi protecţia unghiilor. Rezultatul: mâini catifelate și hidratate, unghii sănătoase și rezistente!

Conținutul ridicat de antioxidanți prezenți în mierea de Manuka și abilitatea naturală a acesteia de a catifela, întineri și repara sunt ingrediente esențiale care asigură îmbunătățirea aspectului pielii uscate și mature. Hidratantă și protectivă, crema redă aspectul catifelat al mâinilor, oferind elasticitate și tonus pielii. Acesta pătrunde în piele și unghii facând cuticulele mai elastice și mai moi, iar mâinile mai mătăsoase.

Conținutul de Metilglioxal (MGO™) este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg, acesta fiind responsabil de proprietățile recunoscute ale mierii de Manuka.

Mod de utilizare: Se aplică pe mâini şi unghii de câte ori este necesar.

Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Forma de prezentare: Tub de 75ml.

Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:

7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de Manuka

Întrebări și răspunsuri despre mierea de Manuka

Tratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka

Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști

Uimitoarele efecte ale mierii Manuka

Cu ce ne îndulcim viaţa?

Mierea de Manuka

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.


Îți mai recomandăm 20 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.