Cremă de față Manuka Honey

Crema de fa?a Manuka Honey Vezi mai mare

Cremă de față Manuka Honey

Produs nou

Crema de față Manuka Honey redă strălucire naturală şi supleţe pielii. Aceasta hidratează intens și ajută tenul să-și păstreze aspectul sănătos și tânăr. Este potrivită pentru toate tipurile de ten.

50 ml

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

78,00 lei

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Ce este mierea de Manuka?

Mierea este un aliment înzestrat cu proprietăţi curative şi cosmetice absolut extraordinare, cunoscute încă din negura timpului. Cleopatra aplica cu regularitate un amestec de lapte și miere pe față pentru a avea o piele netedă, cu un aspect tânăr și luminos. Dioscoride, medic și farmolog grec, folosea mierea în diverse scopuri: pentru tuse și dureri de gât, pentru vindecarea și cicatrizarea rănilor, ca tratament pentru afecțiunile de stomac și pentru infecții oculare.

Mierea de Manuka, o miere de un portocaliu opac cu gust ușor caramelizat de eucalipt, este culeasă de albine din florile arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelandă. Medicina modernă a descoperit că mierea de Manuka are proprietăți curative și efecte antibacteriene și antivirale mult mai puternice decât oricare alt tip de miere.

Datorită acțiunii sale antibacteriane și antimicrobiane importante, există numeroase produse cosmetice care conțin miere de Manuka, iar acestea sunt unele dintre cele mai eficiente. Mierea de Manuka stimulează regenerarea celulară, astfel hiratează excelent tenul uscat, matur, afectat de acnee sau alte probleme vizibile.

Beneficiile Cremei de față Manuka Honey*

Deshidratarea slăbeşte rezistenţa pielii, care devine astfel predispusă la riduri: uscată, ternă şi lipsită de elasticitate. Conținutul ridicat de antioxidanți ai Mierii de Manuka și abilitatea naturală a acesteia de a întineri, catifela și repara sunt ingrediente deosebite ce asigură îmbunătățirea aspectului tenului. Stimulând producerea de colagen, mierea de Manuka ajută pielea să-și mențină fermitatea și elasticitatea.  

Crema de faţă hidratantă cu Miere de Manuka MGO™ 250+ este special creată pentru a reda strălucirea naturală şi supleţea pielii, reducând astfel apariţia semnelor îmbătrânirii. Aceasta hidratează și ajută pielea să-și păstreze aspectul sănătos, tânăr și luminos.

Conținutul de Metilglioxal (MGO™) este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg, acesta fiind responsabil de proprietățile recunoscute ale mierii de Manuka.

Mod de utilizare: Se aplică pe faţă şi gât cu mişcări blânde, circulare, evitând zona ochilor.

Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Forma de prezentare: Tub de 50ml.

Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:

7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de Manuka

Întrebări și răspunsuri despre mierea de Manuka

Tratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka

Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști

Uimitoarele efecte ale mierii Manuka

Cu ce ne îndulcim viaţa?

Mierea de Manuka

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Îți mai recomandăm 20 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.