BOMBOANE CU PROPOLIS BIO30™

BOMBOANE CU PROPOLIS BIO30™

Produs nou

Bomboanele cu propolis BIO30™ au un gust delicios ce îmbină beneficiile unice ale propolisului BIO30™ cu uleiuri naturale de mentă și eucalipt, oferind o senzație de calmare a gâtului

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

Produs momentan indisponibil

34,00 lei

Adaugă la favorite

Promoții

Informații despre produs

Bomboanele cu propolis BIO30™ au un gust delicios ce îmbină beneficiile unice ale propolisului BIO30™ cu uleiuri naturale de mentă și eucalipt, oferind o senzație de calmare a gâtului.

Ce este propolisul BIO30™?

Propolisul reprezintă rășina colectată de albine de pe mugurii tineri ai arborilor, fiind folosită pentru a sigila și proteja stupul împotriva infecției și dăunătorilor. Această substanță naturală este amestecată cu ceară de albine și enzime, din toate acestea rezultând un produs bogat în compuși bioactivi, cu efecte benefice pentru sănătatea noastră.

Propolisul BIO30™ este cules și preparat de albine din zonele neexploatate ale Noii Zeelande. Propolisul BIO30™ are un conținut bogat de bioflavonoide și CAPE (esterul fenetilic al acidului cafeic) - cel puțin 30mg/g (BIO30™), fiind o sursă naturală de antioxidanți.

Beneficiile Bomboanelor cu propolis BIO30™*

Bomboanele cu propolis BIO30™ au un gust delicios ce îmbină beneficiile unice ale propolisului BIO30™ cu uleiuri naturale de mentă și eucalipt, oferind o senzație de calmare a gâtului.

Propolisul este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante şi antibacteriene, fiind totodată un excelent antiviral și antiinflamator. Acesta stimulează formarea de anticorpi, protejează căile respiratorii, întărește sistemului imunitar, fiind un remediu excelent împotriva răcelii și gripei.

Bomboanele cu propolis BIO30™ te vor ajuta să scapi mult mai ușor de supărătoarele dureri de gât, ținând departe răceala sau ameliorând simptomele ei.

Bomboanele cu propolis BIO30™ nu conțin gluten, coloranți artificiali, arome sau îndulcitori.

Atenție!
Nu se administrează copiilor sub 6 ani.
Propolisul poate cauza reacții adverse persoanelor alergice.

Mod de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros, sub 25ºC.

Forma de prezentare: Pachetul conține 20 de bomboane ambalate individual.

Descoperă beneficiile Mierii de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:

Tratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka

Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști

Uimitoarele efecte ale mierii Manuka

Mierea de Manuka

*Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.


Îți mai recomandăm 20 produse din aceeași categorie:

© 2006 - 2019 ApiLand SRL. Toate drepturile rezervate.

Prin utilizarea acestui site accepți implicit Termenii și condițiile.