În România, numărul consumatorilor de produse apicole crește de la an la an. Este îmbucurător faptul ca tot mai mulți tineri își îndreaptă atenția spre produsele naturiste, spre medicina alternativă și învață să aibă un stil de viață sănătos, un regim alimentar echilibrat în care produsele apicole sunt integrate cu succes. Suntem din ce în ce mai conștienți și mai informați despre beneficiile produselor stupului și asta ne face să le acordăm o mare încredere și să le folosim în scopuri medicinale. 


Târgul Național al Mierii este un eveniment organizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România care își dorește să-i aducă mai aproape pe toți iubitorii produselor apicole - de la apicultori la consumatori - pentru a împărtăși idei, cunoștințe, pentru a dezbate subiecte de interes comun și pentru a degusta marea varietate de produse dăruite de albine.

Noi am îndrăgit aceasta idee și ne organizăm în așa fel încât să fim prezenți la fiecare ediție a târgului. În cea de-a 21-a ediție vom fi reprezentați de trei colegi care abia așteaptă să te întâlnească și să îți ofere bunătăți, surprize și oferte din cel mai de încredere stup din România - ApiLand


Noi promitem sa te surprindem plăcut și vom aduce surprize pentru cei mari dar și pentru cei mici. Vei putea degusta toate produsele din gama noastra și le vei putea achizitiona la cel mai avantajos preț. Dacă ești nerăbdător, verifică în avans lista de prețuri de la Târg, AICI.


Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 septembrie, în sectorul 1 București - Platforma apicolă Băneasa, B-dul Ficusului nr. 42, iar pe noi ne veți găsi la STANDUL 16. 

targul-mierii-bucuresti