Categorii de produse
Cele mai citite articole

Saptamana reducerilor

Reducerile de Black Friday au devenit deja o obisnuinta si la noi in tara. Insa exista companii care au reduceri nu doar intr-o singura zi, ci timp de mai multe zile.
In saptamana 21-28 noiembrie, compania noastra lanseaza campania Green Week / Saptamana Verde. In acest interval, acordam reduceri la toata gama de produse apicole din portofoliu.

Abonaţi-vă la BZZ-letter

"Polenul de păducel ajută la reglarea pulsului"

Ana C., 57 ani, Timișoara

„Consum produse apicole aproape constant și mă simt foarte bine. Am puls dereglat și folosesc polen de păducel. Am luat și pentru soț și tată. Le-am recomandat și vecinilor.”  

 

 

Magazin Apiland: Vezi toate produsele
Toate preturile contin TVA

Polen CRUD Poliflor

Polen CRUD Poliflor
Polen CRUD Poliflor
250g
28.00 lei
buc.
250g BIO
31.00 lei
buc.

Polenul Crud Poliflor  

Îngerul păzitor al organismului

Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al acestui tip de polen provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei. Contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, suplinește carențele alimentare și previne cancerul de sân sau osteoporoza. Polenul Crud Poliflor aduce un surplus de energie în organism, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban și care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. Diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

UIMITOR! Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este păstrat în forma sa naturală, CRUDĂ, pură și neprelucrată, pentru a garanta eficiența terapeutică maximă! 

Varianta ecologică vă asigură în plus, printr-un certificat, că este un produs fără reziduuri, datorită substanțelor naturale folosite în tratamentele stupului. 

Livrare

Pentru comenzile de peste 200 lei transportul este gratuit!
Sub 200 lei, taxa de transport este 10 lei!
Comanda minima
50 lei!
In zonele urbane livram in 24h prin curier rapid, iar in cele rurale prin Posta Romana.