Categorii de produse
Polenuri CRUDE MonofloraleLaptisor de Matca PURTonice apicole - Fiole cu laptisor de matca si alte apicole esentialeSpecialitati MANUKAMiere Manuka MGOMiere CRUDAPăsturăPolen uscatPropolis purificat 95%Sapunuri naturale cu miereOteturi de miere aromatizate
Cele mai citite articole

Un elixir al sanatatii: Laptisorul de matca

Exista multe remedii naturale, din cele mai vechi timpuri, insa unul dintre cele mai eficiente este laptisorul de matca. In Grecia antica era numit „sursa tineretii vesnice” si, dupa cum o demonstreaza studiile din zilele noastre, el este intr-adevar un elixir al sanatatii.

Albinele ne furnizeaza o serie de produse benefice, alimente si medicamente totodata. Desigur, mierea este cel mai cunoscut dintre ele, insa tot mai cautate sunt, astazi, laptisorul de matca, propolisul, pastura sau polenul crud.

Laptisorul de matca este, intr-adevar, un compus cu totul special, care contine o serie de micronutrienti deosebit de utili organismului nostru. Pe langa vitamine (mai ales cele din complexul B), minerale, cei 8 aminoacizi esentiali, proteine si enzime, el contine si acidul 10 HDA, care face minuni in lupta cu bacteriile si virusii. Astfel, laptisorul de matca este un intaritor general al sistemului imunitar, un antibiotic, antiviral si antifungic de exceptie.

Abonaţi-vă la BZZ-letter

"Polenul de păducel ajută la reglarea pulsului"

Ana C., 57 ani, Timișoara

„Consum produse apicole aproape constant și mă simt foarte bine. Am puls dereglat și folosesc polen de păducel. Am luat și pentru soț și tată. Le-am recomandat și vecinilor.”  

 

 

Magazin Apiland: Vezi toate produsele

Contact

t: 0374 044 944
m: 0741 402 092
vanzari[at]apiland.ro

APILAND srl

Bd. Unirii 23, Baia Mare, RO
RO 14934030
J24/560/2002
RO62 BACX 0000 0001 9244 4000
Unicredit Ţiriac Baia Mare
Firma
Nume
E-mail
Telefon
Cod de verificare
Mesaj